Han kender Schumacher-familien godt. 

Og Formel 1-stjernen Johnny Herbert har med egne øjne set, hvordan Michael Schumachers forfærdeligt ulykke har påvirket hans bror, Ralf Schumacher.

»Da Ralf Schumacher arbejdede for Sky Germany, mødtes vi ofte. Ralf har skullet gøre mange ting for og med familien efter det, der skete med Michael.«

Det fortæller Herbert i et interview med Grosvenor Sport.

»Han er blevet mere moden. Han er meget anderledes nu, end han var som kører. Han er et god menneske nu. Han har ændret meget for at kunne håndtere situationen,« siger Herbert. 

Det var under en tur på ski, Michael Schumacher i 2013 styrtede og slog hovedet på en sten. 

Han røg i koma, skulle igennem flere operationer og har ikke vist sig offentligt siden.

Meget få kender Michael Schumachers konkrete tilstand, og Johnny Herbert fortæller, at han heller ikke hører meget gennem Ralf Schumacher – eller andre.

Michael Schumacher og konen Corinna.
Michael Schumacher og konen Corinna. Foto: Oliver Multhaup/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Der er aldrig nyt. Det vi ved er, at der ikke er godt nyt. Det er en forfærdelig tanke, at han stadig ikke er tæt på at være den Michael, vi allesammen husker. Det er meget trist,« siger Herbert.

Tidligere har den tidligere Formel 1-kører Roger Benoit sagt, at der 'ikke er håb'. 

»Der er kun ét svar på spørgsmålet, og det gav hans søn Mick i et af sine sjældne interviews, da han sagde: 'Jeg ville gøre alt for at tale med min far'. Den sætning siger alt om, hvordan hans far har haft det i mere end 3.500 dage,« sagde han blandt andet.