Der er godt nyt til den hårdt ramte Formel 1-stjerne Fernando Alonso.

For efter at være blevet kørt ned af en bil under en cykeltur i Schweiz i sidste uge, er der nu positive meldinger fra den spanske superstjerne.

Den 39-årige Alphine-kører er nemlig blevet udskrevet fra hospitalet i Schweiz. Det meddeler Formel 1-teamet i en pressemeddelelse.

»Han vil nu have en kort periode med fuldstændig hvile, inden han vil fortsætte sin træning og forberede sig til starten af sæsonen. Tak for jeres hilsner i forbindelse med Fernandos genoptræning,« lyder det fra holdet.

39-årige Fernando Alonso.
39-årige Fernando Alonso. Foto: Hamad I Mohammed
Vis mere

Den spanske racerkører var ved bevidsthed efter sammenstødet med bilen, men han måtte stadig indlægges på hospitalet.

Efter kort tid blev Alonso dog flyttet til et hospital i Bern, hvor han efterfølgende blev opereret for et brud på overkæben samt flere knuste tænder.

Det lokale politi i Schweiz var torsdag ude at bekræfte, at Alonso var blevet ramt af bilen. Ulykken skete nær en supermarkedsparkering, hvor en 42-årig schweizisk bilist kørte ind i den spanske stjerne.

Fernando Alonso var ellers ved at gøre sig klar til sit Formel 1-comeback i den kommende sæson for Alpine-teamet, der starter testkørsler i midten af marts.

Spanieren har været væk fra motorsportens kongeklasse for at køre to sæsoners Indycar og WEC. Derudover vandt han Le Mans for Toyota-holdet i både 2018 og 2019.