Den britiske milliardær og erhvervsmand Bernie Ecclestone nægter at skifte ble på sin nyfødte søn. Faktisk mener han slet ikke, det er mænds opgave.

»Det er, hvad kvinder er til for,« har Ecclestone udtalt i tv-programmet 'This Morning'. Det skriver Daily Mail.

Den tidligere Formel 1-direktør deltog i tv-programmet med sin kone, Fabiana Flosi, for at tale om deres søn Ace, der kom til verden 1. juli.

Ud over kommentaren om bleskift fortalte 89-årige Ecclestone også, at han på hospitalet under sin søns fødsels ikke var med inde på fødestuen. Han mente ikke, der var noget at se, og vil hellere se fødslen på video efterfølgende.

Ecclestone er blevet far igen. AFP PHOTO / Carl COURT
Ecclestone er blevet far igen. AFP PHOTO / Carl COURT Foto: CARL COURT
Vis mere

De to kommentarer fik seerne til at gå amok og kalde interviewet tåkrummende.

En seer sagde blandt andet, at det var helt forkert af Ecclestone at tale om, hvad kvinder er til for, og at man ikke kunne undskylde det med, at han er af en ældre generation.

Andre seere synes, det var synd for Ecclestones kone.

Ecclestones 45 år yngre kone tog ham straks i forsvar.

Hun fortalte, at han var ovenud lykkelig, og at Ecclestone hjælper til og kigger efter sønnen, Ace.

Ecclestone fortalte dog også selv, at han vil tage del og hjælpe mere til omkring Ace, end han har gjort med sine døtre, Tamara, Deborah og Petra.

Grunden til, han vil hjælpe mere til, skyldes, at han har mere tid nu, som han selv forklarer det.

Interviewet kom også ind på Ecclestones alder. Han er nemlig lidt ældre, end mange andre er, når de får børn, med sine 89 år. Det ser Ecclestone dog ikke som et problem.

Han fortæller, at han i mange år har følt sig som en på 30, og at han generelt aldrig har bekymret sig om alder. Han mener, at man er så gammel, som man vælger at være.