En fuldstændig hæsblæsende afslutning, et historisk drama og et - ifølge nogen - kontroversielt verdensmesterskab.

Holdningerne har været mange til Formel 1-sæsonens sidste løb, der endte med at krone unge Max Verstappen som verdensmester for første gang i karrieren.

Hollænderen overhalede Lewis Hamilton på allersidste omgang i det omdiskuterede løb, og det vanvittige mesterskab er nu blevet fejret på behørig vis.

Det skriver det tyske medie Bild.

Max Verstappen festede igennem efter den vanvittige afslutning på Formel 1-sæsonen, der sikrede ham titlen som verdensmester.
Max Verstappen festede igennem efter den vanvittige afslutning på Formel 1-sæsonen, der sikrede ham titlen som verdensmester. Foto: Instagram
Vis mere

Det var først klokken 23.03 lokal tid - seks timer efter løbets start - at Max Verstappen kunne kalde sig officielt verdensmester efter flere protester fra Mercedes.

Men derefter gik der ikke mange minutter, før der gik gang i festlighederne.

Syv minutter senere blev Queens monsterhit 'We are the Champions' braget ud af Red Bull-garagen på Yas Marina-banen, og Max Verstappen var ikke bleg for at skråle med. Det kan du se en video af det i Instagram-opslaget i bunden, hvis du bladrer i det.

Kort efter fik han et opkald fra Red Bull-topbossen, Dietrich Mateschitz, der ville lykønske Max Verstappen for den vilde præstation.

Omkring midnat fortsatte festen ved racerbanens VIP-område, hvor racerkøreren festede med resten af holdet. Men også kæresten Kelly Piquet - der i øvrigt selv er datter af den tidligere racerkører Nelson Piquet - var til stede.

Det var en række af Max Verstappens venner også og racerkørerens far, Jos, som selv har kørt Formel 1.

Ifølge avisen stoppede festen dog ikke dér.

Den fortsatte nemlig senere på en luksuriøs yacht, da den kun 24-årige Verstappen skulle fejre karrierens første VM-titel.

Andre læser også