Det kan godt være, byggeriet er overophedet, og nybyggere bruger mange penge på at bygge nye flotte villaer, men sådan behøver det ikke være.

I Nordjylland er der nemlig flere boliger til salg, som du nærmest kan få for en slik.

B.T. giver dig her en top fem over de billigste boliger i Nordjylland.

Har du nogensinde bare gerne ville have et flamingofarvet køkken, men har aldrig lige fået taget dig sammen til det? Så er det nu, du skal slå til.

Lokation: Uggerbyvej 7, 9850 Hirtshals

1 måned på markedet

Hvis du altid har drømt om et flamingofarvet køkken, then look no further.

For 195.000 kan du få det, som ejendomsmæglerne selv kalder en »spændende villa med muligheder i Åbyen«. Her er der 160 m² bolig med både en kælder og førstesal. Og altså med et flamingofarvet køkken på en af etagerne.

Og fik jeg nævnt det flamingofarvede køkken – hvad er der i grunden at tænke over?

Lokation: Skagen Landevej 817, Uggerby, 9800  Hjørring

1 måned på markedet

På Skagen Landevej kan du få en 143 m², der i forvejen er egnet til flexbolig – så er du helt fri for at lave en Frank Jensen.

Men derudover så kan du komme til at bo ikke langt fra Tannisbugt, der har nogle fine badestrande.

»Modernisering/renovering må påregnes«, står der i beskrivelsen, og her vil jeg foreslå, at du starter med badeværelset.

Lokation: Nygade 3, Veddum, 9560 Hadsund

9 dage på markedet

For en slik kan du anskaffe dig 84 m² herlighed midt i Veddum, som du garanteret aldrig har hørt om.

Med kun 45 minutters kørsel til Aalborg, 30 minutter til Hobro og 10 minutter til Hadsund, virker det som om, Veddum er et ret kedeligt sted. Er det i virkeligheden Nordjyllands Bermudatrekant, jeg lige har fundet?

Nå, men her kan du faktisk få »en charmerende villa i et hyggeligt landsbysamfund,« med et hus, der indvendigt er beklædt næsten udelukkende i teak. Så føles det næsten som 70erne igen.

Lokation: Skallerupvej 444, Sønderlev, 9800 Hjørring

Fem måneder på markedet

Hvis du er en del af den 0,001 % af danskerne, der savner de mosgrønne badeværelser fra 80erne – så er det din heldige dag.

For her kan du få en 96 m² villa, der er fuldstændigt beklædt i den flotte, flotte farve. Hvis du så ovenikøbet er til teaktræ, så har du altså vundet milliongevinsten, for også her er store dele af villaen indvendigt beklædt i teak.

Og som ejendomsmæglerne selv siger »Huset trænger til den helt store tur, eller måske skal man starte helt forfra«. Jeg vil råde til det sidste.

Lokation: Bøgstedvej 440, 9800 Hjørring

11 måneder på markedet

Endnu en bolig, der kan bruges som flexbolig. På Bøgstedvej kan du få en 78 m² villa i et plan.

Villaen trænger til en kærlig hånd, men der er en dejlig terrasse, hvorfra du kan nyde din 690 m² grund.

I opstillingen garanteres der dog ikke, at hvidevarerne er funktionsdygtige. Så der må nok påregnes udgifter til dette, som ejendomsmægleren også noterer.

Andre læser også