West Hams manager, David Moyes, var utilfreds med opførslen fra nogle af klubbens fans, der i lørdagens Premier League-kamp mod Burnley (0-3) løb ind på banen og skabte en fjendtlig stemning.

»Supporterne skal bakke os op, og det har de også gjort, siden jeg blev manager,« sagde David Moyes efter kampen ifølge BBC.

Skotten overtog jobbet som manager i november sidste år, efter at klubben fyrede Slaven Bilic.

Politiet forsamlet sig foran vrede tilskuere på London Stadium.
Politiet forsamlet sig foran vrede tilskuere på London Stadium. Foto: BEN STANSALL
Vis mere

»Men fansene skal holde sig på tilskuerpladserne. De må ikke løbe ind på banen,« sagde David Moyes.

Undervejs i kampen var der flere tilskuere, som løb ind på banen for at vise deres utilfredshed med spillere og ledelse. Undervejs fik West Ham-spillerne Mark Noble og James Collins stoppet baneløbere.

»Mine spillere gjorde det rigtige ved at stoppe dem,« sagde David Moyes.

Hele situationen medførte, at der var børn på London Stadium, som måtte søge i sikkerhed på Burnleys udskiftningsbænk.

Kontrollører får her ført en af baneløberne væk.
Kontrollører får her ført en af baneløberne væk. Foto: BEN STANSALL
Vis mere

Mens David Moyes var utilfreds med disse aktioner, så sagde han, at han godt forstod, at fansene var utilfredse med resultaterne. Det var tredje kamp i træk, at London-klubben tabte med tre mål. Holdet ligger lige over nedrykningsstregen.

»Indtil Burnely scorede, var der ikke noget, der tydede på, at det ville blive så dårlig en dag, som det endte med at blive. Vi havde spillet godt nok til at komme foran. Men da de så scorede, ændrede billedet sig,« sagde David Moyes.

»Men vi har stadig masser af kampe. Vi er gode nok til, at vi ikke ligger på en af de tre nedrykningspladser, når sæsonen er forbi. Jeg har fuld tillid til mine spillere.«

DU KAN SE HØJDEPUNKTER FRA KAMPEN I VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN

Andre læser også