Wayne Rooney har angiveligt haft en lidt for vild weekend.

I hvert fald har billeder fra et overvågningskamera, hvor Manchester United-legenden befinder sig sammen med tre kvinder på et hotelværelse, mandag og tirsdag floreret på de sociale medier.

Derudover har et billede af en privat samtale mellem Derby-manageren og en af kvinderne fra hotellet også floreret på sociale medier og diverse fanmedier.

I samtalen ser man et billede af en sovende Rooney i rum sammen med kvinden, hvortil hun skriver:

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vis mere

»Godmorgen Wayne. 10.000 pund, tak. Ellers ser Coleen (Wayne Rooneys hustru, red.) billedet her.«

Ifølge flere britiske medier – heriblandt The Sun og Daily Mirror – har den tidligere Manchester United angriber anmeldt optrinet til politiet, som han mener er afpresning.

Den anmeldelse er dog angiveligt blevet afvist af det britiske politi, da de ikke har kunnet finde nogen lovovertrædelser.

Kvinderne på billederne med Wayne Rooney er Snapchat-modellen Tayler Ryan og hendes venner Elise Melvin og Brooke Morgan. Alle er 21 år.

Foto: Instagram.
Foto: Instagram.
Vis mere

Ifølge The Sun har Wayne Rooneys hustru allerede udtalt sig om weekendens strabadser.

Via en ven skulle hun have sagt, at der ikke var sket noget seksuelt mellem de festglade personer.

»Der skete ikke noget. De havde bare en dejlig aften,« har Coleen Rooney angiveligt sagt til vennen.

Den levende Premier League-legende har nu været ude og undskylde hændelsen. Det sker i et interview med Sky News.

»Jeg lavede en fejl,« lyder det helt kortfattet fra Wayne Rooney.

Det er ikke første gang, at Wayne Rooney er i vælten for ballade og sin lidt besynderlige opførsel i nattelivet.

I 2010 kunne Sunday Mirror fortælle, at han havde haft et længerevarende forhold til en prostitueret, mens hans hustru var gravid med deres første barn.

I 2017 blev han sigtet for spirituskørsel, da han var i færd med at køre modellen Laura Simpson hjem efter en hed nat i byen.

»Han blev ved med at beundre mine bryster. Han sagde, 'dem vil jeg gerne have fingrene i',« sagde modellen til Daily Mail dengang. Også dengang var Wayne Rooneys hustru gravid. Denne gang med deres tredje barn.

To år senere var den så gal igen. Wayne Rooney blev arresteret for at være fuld i offentligheden, da han udløste en alarm fra en sikkerhedsdør i en amerikansk lufthavn.