Det er bestemt ikke hverdagskost, at to berømte skuespillere sidder side om side på en fodboldtribune.

Men det var, hvad der skete tirsdag aften, hvor kameraerne fangede Hollywood-stjernerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

De to overraskede alle og var blevet fløjet til England til kampen mellem Maidenhead og Wrexham, skriver Daily Mail.

Skuespillerne købte nemlig tidligere på året fodboldklubben Wrexham, og det var første gang, de skulle se deres walisiske helte i aktion.

Planen har hele tiden været, at de ville se den første kamp sammen, men det har været svært at få til at hænge sammen, fordi begge har haft en fyldt kalender, skriver mediet.

Mange har troet, de ville vælge en weekendkamp, men det blev altså en helt almindelig tirsdag aften på udebane, og få minutter inden kickoff ankom de to stjerner, alt imens fotograferne knipsede løs med deres kameraer, inden skuespillerne blev fulgt til deres pladser af sikkerhedsvagterne.

De to stjerner fik i den grad også noget for pengene, men måtte dog tage skuffede hjem efter et dramatisk opgør. Kampen sluttede 3-2 til Maidenhead, og det fik efterfølgende Ryan Reynolds til at reagere:

'Fodbold er smukt, hjerteknusende, ødelæggende for sjælen, ondt og skønt, og jeg kommer aldrig til at sove igen.'

Ryan Reynolds (tv.) og Rob McElhenney (th) blev fløjet ind til kamp. Her med Wrexhams bestyrelsesformand.
Ryan Reynolds (tv.) og Rob McElhenney (th) blev fløjet ind til kamp. Her med Wrexhams bestyrelsesformand. Foto: Instagram
Vis mere

Hos Wrexham ærgrede de sig over, at kampen ikke gav point, så de to skuespillere havde lidt mere at glæde sig over.

»De fløj hertil i dag og prøvede at holde lav profil, men jeg kunne forestille mig, det var rigtig svært. De lod os bare være os selv. Vi glæder os til at møde dem senere på ugen. Jeg er virkelig skuffet på deres vegne over, at vi i det mindste ikke kunne rejse hjem med uafgjort. Men sådan er fodbold. Det er brutalt,« sagde Wrexhams manager, Phil Parkinson.

Besøget fra de to skuespillere kommer i kølvandet på, at Ryan Reynolds i sidste uge offentliggjorde, at han har valgt at tage en pause fra skuespillerjobbet for at kunne være mere sammen med sine børn, og Rob McElhenney er netop blevet færdig med at filme sæson 15 af 'It's Always Sunny in Philadelphia'.