»Et fremragende mål!«

Det var ordene, der kom fra TV3 Sports kommentator under RB Leipzigs kamp mod Eintracht Frankfurt lørdag aften.

Og ordene handlede om en dansker. Nemlig landsholdsprofilen Yussuf Poulsen, der startede på bænken men i den grad kom ind og gjorde et indtryk - og en forskel.

Faktisk endte angriberen som redningsmanden for RB Leipzig med et mål, der nærmest var af Zlatan-karakter. Målet kan ses i toppen af artiklen.

Yussuf Poulsen blev skiftet ind i anden halvleg, og han takkede for tilliden ved at sende bolden i nettet efter ti minutter. På det tidspunkt var RB Leipzig bagud med 0-1, og danskeren bragte balance i regnskabet med en genial detalje.

Han modtog bolden i feltet, og med ydersiden sendte han indlægget i kassen på undersiden af overliggeren og i det lange hjørne.

»Yussuf Poulsen dukker op inde i feltet ud af ingenting og lister den ind i det lange hjørne. Det er et fremragende mål,« lød hyldesten til danskeren fra TV3-kommentatoren om Yussuf Poulsens fjerde mål i sæsonen.

Med lørdagens point har RB Leipzig nu 17 point efter otte kampe, hvilket betyder, at holdet ligger på en tredjeplads i Bundesligaen.