23 minutter plus tillægstiden.

Det er, hvad der skal spilles om af kampen mellem Miami FC og Pittsburgh Riverhounds i den næstbedste amerikanske fodboldrække.

Og hvorfor så det, når opgøret blev spillet færdig? Det skyldes en enorm dommerfejl ved stillingen 0-0 efter 67 minutter.

Her valgte dommeren at dømme hjørnespark i en situation, hvor Miami FC-målmanden ikke nåede en tilbagelægning fra sin medspiller og derfor strøg kuglen i kassen. Du kan se en video af målet, som endte med at give hjørnespark, herunder.

Dommerfejlen er så stor og usædvanlig, at de sidste 23 minutter nu skal spilles igen. Det skriver USL Championship i en pressemeddelelse.

»Dommen på banen oversteg den rimelige grad af menneskelige fejl, der i sagens natur er en del af spillet,« lyder det fra Jake Edwards, inden ligapræsidenten fortsætter:

»Denne ekstraordinært sjældne omstændighed nødvendiggjorde beslutningen om at bede de to hold om at spille resten af kampen om fra stillingen 1-0. I samråd med dommerforeningen og IFAB (det internationale regelorgan, red.) er vi skredet til denne handling for at beskytte ligaens integritet, vores turnering og fodboldsporten.«

Miami FC har altså 23 minutter plus tillægstiden til at fremtvinge en udligning, når den resterende del af kampen fløjtes i gang 27. oktober.