Landsholdsstjernen Mathias 'Zanka' Jørgensen er hot i storklubben Celtic, som har den tidligere FCK'er som et transfermål denne sommer.

Det viser i hvert fald et lækket dokument, som lige nu florerer på de sociale medier, som angiveligt afslører storklubben Celtics transferplaner.

The Sun i Skotland skriver, at det lækkede dokument har skabt røre i Celtic-ledelsen, som kalder det for et stjålet dokument. Klubben tager situationen meget alvorligt.

Den danske landsholdsforsvarer ønsker da heller ikke at gå ind i en snak, om hvorvidt den skotske storklub kan være en mulig fremtidig destination for ham.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

'Zanka' står nederst på listen over Celtics transferplaner.
'Zanka' står nederst på listen over Celtics transferplaner.
Vis mere

»Jeg kan ikke diskutere, om det der er 'legit' eller ej, så det har jeg ikke rigtig lyst til at snakke om,« siger Mathias 'Zanka' Jørgensen til B.T. i landsholdslejren.

Det er ingen hemmelighed, at den 28-årige eks-FCK'er er klar til et sommerskifte fra Huddersfield, som er rykket ud af Premier League.

I foråret har det været småt med spilletid i klubben, som han har spillet i siden sommeren 2017. 'Zanka' kalder det selv for en 'kedelig' situation.

»Jeg ved, at når vi kommer om på den anden side af det her, så er jeg højst sandsynligt kommet ud af min kedelige situation i Huddersfield, og når man så er det, så spiller man forhåbentlig igen,« siger 'Zanka', som trods det forsømte forår har vist sig godt frem med flere solide indsatser i den stjernespækkede Premier League.

Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Derfor er han rolig i forhold til fremtiden. På rygtebasis har klubber som Southampton og Schalke 04 været nævnt – større klubber end Huddersfield.

»Jeg vil selvfølgelig gerne have en afklaring så hurtigt som muligt, men det handler også om at være i stand til at træffe det rigtige valg. Og der må man nogle gange slå lidt koldt vand i blodet og se det an, så vi kan træffe den rigtige beslutning og har kigget på alle muligheder,« siger københavneren.

Han har siden VM været fast mand i det danske midterforsvar ved siden af Simon Kjær.

Fredag aften er han i aktion med Danmark i EM-kvalen mod Irland i Parken. På mandag gælder det Georgien samme sted. Begge kampe kan følges LIVE på BT.dk.