Kritiske røster og hånlige beskeder er en uundgåelig del af at være fodboldspiller. Men oftest forventer man nok ikke, at de hånende ord kommer fra egne rækker.

Ikke desto mindre var det tilfældet i den engelske storklub Manchester United, hvor den engelske forsvarsspiller Harry Maguire er blevet omdrejningspunktet i en story på Instagram.

Det hollandske United-talent Dillon Hoogewerf har nemlig valgt at smide en story op på sin profil, hvor han stikker til forsvareren efter fredagens kamp mod Tottenham Hotspur.

»Hvad bagenden af Bergwijns støvle så, da han løb forbi Harry Maguire,« står der i story'en, som er fulgt op af en video, der viser en mand, som løber efter en cykel og sparker ud efter cyklen, inden han snubler og falder.

Screenshot fra Dillon Hoogewerfs Instagram-story.

Opslaget er en reference til en situation fra fredagens kamp, hvor den hollandske Tottenham-spiller Steven Bergwijn løb fra United-forsvaret – og Harry Maguire – da han bragte Spurs på 1-0 i første halvleg.

17-årige Dillon Hoogewerf gør sig i øjeblikket på Manchester Uniteds talentakademi. Hollænderen, der typisk gør sig i offensiven, har dermed endnu ikke spillet sammen med Maguire på klubbens førstehold.

Hvorvidt Instragram-story'en kommer til at få konsekvenser for Hoogewerfs chancer på førsteholdet, må tiden vise, men endnu har der ikke været nogen officielle udmeldinger omhandlende opslaget.

Manchester Uniteds kamp mod Tottenham endte i øvrigt 1-1, efter Bruno Fernandes udlignede i anden halvleg på et straffespark. Det uafgjorte resultat efterlader United på en nuværende femteplads i Premier League. Tottenham er nummer otte efter 30 kampe.