Victor Lindelöfs forår var ikke helt let.

»For Maja (konen, red.) og jeg var det periode med stress. Vi skulle have vores første barn, og det gik ikke helt godt med maven.«

Sådan siger Manchester United-spilleren til Expressen og tilføjer, det var en svær tid.

Og den blev ikke lettere af, at den svenske stjerne skulle lægge øre til rygter om sig selv. Han var ikke med i EM-kvalifikationskampene mod Rumænien og Norge. Hurtigt gik historierne på, det var fordi han nægtede at spille, da John Guidetti blev vraget.

Noget, der slet ikke passede. Det skyldtes 'personlige ting', i form af at graviditeten mod slutfasen ikke gik helt, som den skulle, og derfor blev hans kone sat i gang før tid.

Deres lille søn, Ted Louie, kom til verden i marts, men Victor Lindelöf var frustreret over de historier, der gik om ham.

Han troede først, det var en joke, men da det viste sig at være alvor, kunne han slet ikke forstå, hvordan det kunne blive blæst sådan op.

Og det nåede dertil, hvor Victor Lindelöf nægtede at give interviews til to svenske medier, der bragte historien, under sidste landsholdssamling. For han var vred.

»Det tror jeg, alle var blevet. Bare fordi jeg spiller fodbold og repræsenterer Sverige og en storklub, er det så okay at skrive sådan noget? Jeg har forståelse for, at der bliver skrevet ting på grund af mit arbejde. Det kan jeg leve med. Men når det kommer til graviditet og min kone, så er det noget, jeg aldrig vil acceptere,« slår den svenske landsholdsspiller fast.

Parret havde i forvejen rigeligt at tænke på. Og så hjalp det ikke med historierne på sidelinjen og dertilhørende trusler fra vrede fans, fordi han ikke var med landsholdet, fortæller fodboldspilleren, der blev gift med kæresten Maja i juni sidste år.

»Det var vores første barn, og vi vidste ikke, hvad der skulle ske - kun at det ville blive en tidlig fødsel. Det stressede Maja, og jeg forsøgte at give hende energi og kærlighed. Og det (historierne, red.) var ikke noget, jeg satte pris på, at de (medierne, red.) bare blev ved med at presse på, og at det blev blæst op på den måde. Det var forkert, og det har jeg også sagt før,« siger Victor Lindelöf.

Den 25-årige forsvarsspiller skiftede til Manchester United tilbage i 2017. Inden da spillede han for Benfica.