Brøndby brager sammen med Sparta Prag i Europa League torsdag aften klokken 21.00 på Vestegnen. Desværre har opgøret fået en kedelig optakt.

Der har nemlig været en episode omkring middagstid. Det bekræfter Lars Andersen fra Københavns Vestegns Politi over for B.T. Han tilføjer, at der helt præcist kom en anmeldelse om et slagsmål ved Brøndbyøster station klokken 12.03 torsdag.

'Københavns Vestegns Politi kan bekræfte, at der i dag kl. 12.03 indgik anmeldelse om et slagsmål på Brøndbyøster station. Fremme traf patruljer ingen, som umiddelbart kunne forbindes med et slagsmål, og ingen ofre har kontaktet politiet. Københavns Vestegns Politi opfordrer eventuelle ofre og vidner, som måtte have overværet noget, til at kontakte politiet. Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 4386 1448,' skriver han helt præcist i en mail til B.T. torsdag aften.

Det var Ekstra Bladet, som havde historien først. Ifølge mediet drejede episoden sig om, at cirka 10 Brøndby-hooligans jagtede omkring 40 Sparta Prag-fans med blandt andet køller.

Kampstart nærmer sig på Vestegnen, og der er meget politi på gaden. Foto: Presse-fotos.dk
Kampstart nærmer sig på Vestegnen, og der er meget politi på gaden. Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

Ved du noget, eller har du oplysninger omkring episoden i Brøndby? Så hører B.T. gerne fra dig. Skriv til 1929@bt.dk eller lcpe@bt.dk.

Den uhyggelige episode skete på Brøndbyøster station og i toget mod Farum. Urolighederne sker kort efter, at FC Midtjylland har opfordret deres fans til at blive væk fra Brøndby Stadion. Det skyldes, at der blev kastet med sten, da ulvene sidst gæstede de forsvarende danske mestre.

Ekstra Bladet havde fået historien bekræftet fra fem øjenvidner.

»De (Brøndby-fansene, red.) havde masker på og løb ind i toget for at slå dem (de tjekkiske fans, red.). To af dem havde køller i hånden, en anden kastede med sten, og de andre slog på ruderne,« lød det helt konkret fra en af personer, som oplevede det hele tæt på i en kommentar til Ekstra Bladet.