Den danske dynamit brager igen løs i Fodbold-Europa!

Landsholdsfeberen raser herhjemme efter Danmarks historiske 4-0-sejr over Østrig på udebane. Sejren var et fantastisk punktum på en perfekt landsholdssamling, der bød på tre sejre og en direkte kurs mod VM-slutrunden i 2022.

Og begejstringen har også smittet af på andre lande, hvor den danske sejr tydeligvis har gjort indtryk.

B.T. har samlet et lille udpluk af reaktionerne:

Svenske Aftonposten skriver i rubrikken: 'Glohede Danmark udklasserede Østrig', og i starten af artiklen skriver avisen:

»Europas hedeste? Det er svært at argumentere imod. Danmark har fået en drømmestart på VM-kvalifikationen med sammenlagt 14-0 efter tre kampe. Et historisk godt facit.

Den store tyske sportsavis Kicker konstaterer, at Danmark 'blot skulle bruge 15 minutter' til at score fire gange i Wien. Og tyskerne fremhæver med fascination, at sejren kom i hus med en startopstilling, hvor kun Kasper Schmeichel var genganger fra søndagens 8-0-sejr over Moldova.

Østrigske Heute er naturligvis ikke så begejstret over den danske sejr, som østrigerne dog skriver var yderst fortjent.

»Lystforladt fiasko! Danmark giver svagt østrigsk hold en 'vasker' med 4-0.«

»Danmark accelererer, scorer og tager føringen (i gruppen, red.),« skriver spanske AS, som især hæfter sig ved den giftige danske start på kvalifikationen, der har budt på tre sejre og en samlet målscore på 14-0.