Rygterne om et frækt comeback har i et stykke tid ulmet i superliga-undergrunden.

Sydafrikanske Lebogang Phiri nåede i sine fire sæsoner i Brøndby at blive én af fansenes store favoritter. Og følelserne var gengældt.

Og kærlighed ruster som bekendt aldrig.

I den seneste episode af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, 'Transfervinduet', kan panelet bære nyt brænde til bålet, der sender Phiri tilbage til Brøndby og Superligaen. HØR HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN.

Foto: ERIK REFNER
Vis mere

»Vi har tjekket op på historien om, at Lebogang Phiri skal tilbage til Brøndby. Og det er der – på den måde, at der er kontakt mellem Brøndby og Phiris lejr.«

»Men som det ser ud lige nu, så er Phiri simpelthen for dyr for Brøndby,« fortæller Søren Hanghøj, der sammen med Lasse Vøge og Steffen Gronemann udgjorde ugens panel.

Derudover kan panelet også fortælle, at Brøndby er interesseret i Randers FC's georgiske profil, Saba Lobjanidze.

Og så kan Steffen Gronemann afsløre, at der stadig er en varm forbindelse mellem Vestegnsklubben og den svenske forsvarsspiller Sebastian Holmén.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.