Den tidligere FC Barcelona-assistenttræner Andries Jonker er blevet tilbudt til Brøndby.

Det afsløres i den seneste udgave af B.T. Sportens ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet. HØR HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

»Vi ved, at han er blevet tilbudt til Brøndby. Så når Jan Bech Andersen går ud og siger, at de har fået tilbudt mange gode navne fra store nationer, så er Andries Jonker i hvert fald ét af dem,« fortæller Michel Wikkelsø Davidsen, der sammen med Søren Klæstrup og Lasse Vøge udgør ugens panel.

56-årige Andries Jonker har senest været cheftræner i den tyske bundesliga-klub Wolfsborg. Tidligere har han været assistent for både FC Barcelona, FC Bayern og det hollandske landshold. Derudover har han været U19-træner i engelske Arsenal.

Foto: DANIEL KOPATSCH
Vis mere

»Andries Jonker er blevet tilbudt til Ebbe Sand og er blevet beskrevet som det perfekte match for Brøndby. Men som jeg forstår det, har Ebbe Sand ikke selv snakket med Jonker. Men han (Jonker, red) er interesseret i Brøndby-jobbet.«

I ugens udsendelse følger panelet også op på sagen om den tidligere FCK-topscorer Cesar Santin, der er blevet meldt på vej mod et opsigtsvækkende comeback til dansk fodbold.

Derudover er der en midtjysk transfernyhed, rygter fra Brøndbys sommer-transfervindue, og som altid bliver der skudt ænder ned i det faste #andellerej-indslag.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske - og til tider udenlandske - transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej - så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.