En italiensk U21-landsholdsspiller kan finde vej til Superligaens mesterhold.

Det kommer frem i den seneste episode af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

Det er italienske Danielle Verde, der i denne sæson er lejet ud til spanske Valladolid fra AS Roma, som bliver rygtet til FC København.

»Det var den meget, meget anerkendte transferjournalist Gianluca Di Marzio, der i fredags skrev, at Getafe og FCK har øjne på Verde – og de 'har banket på agentens dør',« fortæller Michel Wikkelsø Davidsen, der sammen med Steffen Gronemann og Lasse Vøge udgør Transfervinduets panel.

Foto: Philip Davali
Vis mere

»Allerede to dage inden, at Di Marzio skriver dette, udtaler Valladolids træner til Radio Marca, at Verde er en spiller med ekstraordinære færdigheder, men at han mangler noget i forhold til det kollektive og det defensive arbejde.«

»Jeg har undersøgt det. Valladolid har en købsklausul på to millioner euro på Verde. Men det ønsker de måske ikke at betale – lyder det fra Spanien. Det er åbenbart mange penge for Valladolid. Og købsoptionen udløber i den her måned.«

I udsendelsen kan panelet desuden slette schweiziske René Weiler på listen over træneremner i Brøndby.

»Siden det seneste møde mellem Weiler og Brøndby har Weiler-lejren – ifølge vores kollega Søren Hanghøj – absolut INTET hørt fra Brøndby,« fortæller Lasse Vøge.

Foto: GUENTER SCHIFFMANN
Vis mere

Derudover er der nye rygter om fremtiden for en håndfuld af Danmarks unge fodboldstjerner, Kasper Dolberg og Joakim Mæhle og Joachim Andersen.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.