Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Brøndbys kommende sportsdirektør, Ebbe Sand, havde den spansk/danske toptræner Thomas Christiansen ved sin side på Brøndby Stadion, da vestegnsklubben forleden mødte ærkerivalerne fra FC København.

Og det satte gang i spekulationerne i ugens udgave af B.T.-podcasten Transfervinduet.

For kunne Thomas Christiansen, der har en trænerfortid i APOEL og Leeds United, være den kommende tekniske direktør, som Transfervinduet i sidste kunne afsløre er på brættet i Brøndby? Eller er Thomas Christiansen i spil som ny cheftræner i Brøndby, der har haft en svær sæson indtil videre?

Men spekulationerne kan indtil videre forstumme. For efter udsendelsen fik B.T. fat i Thomas Christansen.

Foto: CRAIG BROUGH
Vis mere

»Jeg er ikke i spil til noget ude i Brøndby IF, jeg har ikke snakket med nogen om et job. Selvfølgelig vil jeg gerne have nogle informationer om klubber og ligaer, og jeg havde ikke set hverken FCK eller Brøndby live. Så det var en god mulighed for mig,« fortæller toptræneren, der om sin relation til Ebbe Sand fortæller:

»Vi kender hinanden fra Tyskland. Vi var sammen nogle gange hjemme hos Søren Colding til noget spisning, dengang vi begge spillede i Bundesligaen.«

I ugens epsiode af Transfervinduet drøfter panelet også Christian Eriksens nuværende situation, der har sendt ham på bænken i Tottenham. Ligger hans fremtid mon i Italien? Og hvorfor er Barca-flirten tilsyneladende stendød.

Og så sætter Michel Wikkelsø Davidsen et FCK-hold bestående af transfers, der var lige ved og næsten. Resultatet er herunder - lyt til udsendelsen og få forklaringen bag navnene.

Lytternes egne rygter bliver selvfølgelig også drøftet i #andellerej-indslaget. Der snakkes blandt andet om en ny målmand til AGF - og en brassertransfer på Heden.

'Transfervinduet' er B.T.s nye podcast, der kommer ind under huden på det danske - og til tider udenlandske - transfermarked. Her dyrkes de reelle transfers, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transfers.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej - så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.

Andre læser også