Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Brøndby har hentet Ebbe Sand ind som ny sportsdirektør - men klubben er slet ikke færdig med at fylde hullet efter Troels Bech ud.

Det gætter B.T.-sportschef Søren Klæstrup på i den seneste episode af B.T. Sports fodboldpodcast, 'Transfervinduet'.

»Jeg tror - og jeg fornemmer også, at arbejdet allerede er i gang - at Brøndby kigger på at hive en teknisk direktør ind, som skal understøtte hele set-uppet derude.«

»Det, synes jeg, virker interessant. Og det kan både være en dansker eller en udlænding. Det afgørende er, at vedkommende har nogle kernekompetencer og noget rutine, som hurtigt kan blive bragt i spil,« siger Søren Klæstrup i podcasten.

I podcasten kommer panelet - der ud over Søren Klæstrup består af B.T.-journalisterne Steffen Gronemann og Lasse Vøge - også med deres bud på, hvad Ebbe Sands første Brøndby-indkøb bliver.

Og så bliver et saftigt rygte, der sender en tidligere portugisisk landsholdsspiller til en dansk 1. divisionsklub, bragt på banen. Og det fører panelet til at lave en top-3 over de mest Football Manager-agtige rygter i Superligaens historie. Her bliver nogle særdeles prominente navne bragt på banen.

Nicklas Bendtner blev norsk mester i weekenden, og han vil nu gerne blive i Rosenborg - men har han overhovedet andre muligheder? Det kigger de tre herrer også på.

Lytternes egne rygter bliver selvfølgelig også drøftet i #andellerej-indslaget.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

'Transfervinduet' er B.T.s nye podcast, der kommer ind under huden på det danske - og til tider udenlandske - transfermarked. Her dyrkes de reelle transfers, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transfers.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej - så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.

Lyt til sidste uges episode af 'Transfervinduet' lige her.

 

Andre læser også