Nu skal der styr på Neymar.

Derfor rejser PSG-præsident Nasser El-Khelafi og sportsdirektør Antero Henrique i de kommende dage til Brasilien for at tale med klubbens altoverskyggende stjerne.

Det skriver franske Telefoot.

Og samtalerne mellem klub og spiller skal absolut ikke kun dreje sig om den skade, som sandsynligvis holder Neymar ude for (næsten) resten af sæsonen.

I PSG-ledelsen er man ifølge mediet blevet så bekymret over den seneste uges mange exit-rygter, at man nu vil have styr på den brasilianske fodboldspiller.

Læs også: Spyttede på 14-årig pige: Nu fjerner dansk tv-station ekspert fra skærmen

Og der har været nok af opsigtsvækkende kilder til uro.

I fredags kunne spanske AS eksempelvis afsløre, at repræsentanter fra Real Madrid har holdt møde med Neymars bagland (heriblandt fodboldspillerens far) i Paris.

Her skulle meldingen til den spanske klub angiveligt have været, at der nok skal 400 millioner euro (lige knap tre milliarder kroner) til at for at får PSG lokket til forhandlingsbordet.

De meldinger faldt oven i Mundo Deportivos afsløring af, at Neymar skulle have udtrykt interessere for at vende tilbage til FC Barcelona, der i sommer solgte spilleren for 222 millioner euro til PSG.

Neymar opholder sig i øjeblikket i sit fødeland, hvor han er blevet opereret for den skade, han pådrog sig i en ligakamp mod Marseille sidst i februar.

Neymar er blevet opereret i Belo Horizonte, og han plejer stadig sin skade i hjemlandet. Vis mere

Han er altså langt, langt væk fra Paris, og det er derfor, at PSG-bossen Nasser El-Khelafi nu vil se sin stjerne i øjnene for at finde ud af, hvad der foregår.

I det hele tager har Neymars første sæson i den franske klub nærmest fra dag et været omgivet af exit-rygter, men den stenrige ledelse har hele tiden slået fast, at man har kontrakt med brasilianeren frem til 2022.

Og at man ikke har tænkt sig at skille sig af med ham før tid.

»Jeg er 2.000 procent sikker på, at Neymar bliver i PSG,« som det eksempelvis lød fra Nasser Al-Khelafi for få uger siden.

Som spanske AS tørt konstaterer oven på den seneste uges afsløringer af hjemlængsel, hemmelige møder og Brasiliens-rejse.

’Nu er PSG-præsidenten ikke engang 100 procent sikker længere’.