Juventus vinder for første gang siden 2011 ikke mesterskabet i Italien i denne sæson. Og det behager bestemt ikke klubbens fans.

Nogle er blevet så vrede over den nuværende situation, at de har sendt dødstrusler til Nicolo Pirlo, der er søn af Juventus-træneren, Andrea Pirlo.

Cheftræneren satte nogle ord på den ubehagelige situation på et pressemøde lørdag eftermiddag. Det skriver Football Italia.

»Efter mange år i denne verden ved jeg, hvad det betyder at være en offentlig person. Jeg ser intet nyt i disse fornærmelser fra folk, der gemmer sig bag et tastatur,« lød det fra verdensmesteren fra 2006, inden han fortsatte:

Foto: ALBERTO LINGRIA
Vis mere

»Jeg er ked af det på min søns vegne, fordi han har intet med det at gøre, og jeg har forklaret ham, at han bare skal ignorere det. Dette er et socialt problem. Vi må eliminere det med ro og håbe, at vi kan ændre verden til noget bedre.«

Juventus-trænerens søn på 17 år fik nok af truslerne tidligere på ugen, hvor han fortalte offentligheden om beskederne på sin private Instagram-profil i et rørende opslag.

Den sløje sæson betyder, at flere medier er begyndt at spekulere over, om den 41-årige træner snart vil være fortid i Juventus, men hovedpersonen selv tager det hele meget roligt.

»Jeg er ikke bekymret for mit job. Jeg hører kun rygter fra jer journalister. Jeg er afslappet og fuldt fokuseret på det, jeg skal gøre. Jeg lader mig ikke påvirke af alle disse rygter.«

Trods krisen har Juventus stadig mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson.

Holdet møder Atalanta i finalen i Coppa Italia 19. maj.