Natten til søndag var Nicklas Bendtner involveret i en episode i København, der nu har kostet ham en anmeldelse for vold. En taxichauffør har ligget på operationsbordet med en brækket kæbe efter hændelsen.

Og nu giver han lyd fra sig.

B.T. har fået adgang til en lukket Facebook-gruppe med taxichauffører, og her skriver han som kommentar til et opslag, hvor sagen beskrives:

'Jeg har det godt. Tusind tak alle sammen,' efterfulgt af en 'tommelfinger op'-emoji.

I bunden af billedet kan man se taxichaufførens besked, hvor han forsikrer, at han er 'okay'.
I bunden af billedet kan man se taxichaufførens besked, hvor han forsikrer, at han er 'okay'. Foto: Privatfoto
Vis mere

B.T. har forsøgt at tage kontakt til taxichaufføren, men han er ikke vendt tilbage.

Tidligere søndag kunne B.T. afsløre, at Bendtner var blevet anmeldt for vold.

»Jeg kan bekræfte, at der har været et alvorligt overfald på en af vores chauffører i nat. Chaufføren ligger på operationsbordet i øjeblikket med en brækket kæbe. Det blev vores direktør orienteret om i morges. Overfaldet er anmeldt til politiet, og vi kan bekræfte, at overfaldsmanden er Nicklas Bendtner,« sagde kommunikationschef Rasmus Krochin for Dantaxi til B.T.

Københavns Politi bekræftede i den forbindelse, at man natten til søndag klokken 02.41 havde modtaget en anmeldelse om vold mod en hyrevognschauffør.

B.T. har desuden taget kontakt til Bendtners klubhold Rosenborg BK, der blot meddeler, at de vil tage sagen internt, når de lærer mere om den.