Sagen mod Esbjerg fB-profil Kevin Conboys tidligere svoger Dion Brockdorff ligger nu klar.

Conboy slipper efter alt at dømme for straf, selvom han først var politianmeldt i sagen. Det skriver Avisen Danmark.

44-årige Dion Brockdorff er i alt sigtet for ni tilfælde af underslæb mod forskellige firmaer og boligforeninger. Fyns Politi har blandt andet tiltalt Brockdorff for at have taget omkring fire millioner af kassen i forskellige boligforeninger og et ejendomsselskab.

Han har desuden udnyttet sit hverv som kassér hos Stavtrup Vandværk til at overføre 860.000 kroner fra vandværkets konto til en konto i sit eget navn. Det er sket via syv overførsler over en seks måneders periode.

Brockdorff er også tiltalt for dokumentfalsk i forbindelse med leasing af en BMW. Kevin Conboy har politianmeldt sin nu tidligere svoger for netop dette, men i anmeldelsen fremgår det ikke, hvilken bil der er tale om.

Han er tiltalt efter en paragraf i straffeloven om underslæb af særlig grov beskaffenhed, der kan give op til otte års fængsel.

Kevin Conboy ejer den virksomhed, som ekssvogeren nu angiveligt har brugt til at svindle for millioner af kroner. Conboy modtog i første omgang en politianmeldelse, og der var uklarhed om fodboldspillerens indblanding.

Men nu ser det altså ud til, at Kevin Conboy undgår enhver form for tiltale i sagen.

Dion Brockdorff fik konkurskarantæne i 2018, og svindlen er derfor formentlig foregået i Kevin Conboys navn.

Til 'Operation X' på TV 2 har Dion Brockdorff udtalt, at han simpelthen ikke kan huske, hvad han har gjort af pengene.