Pierre-Emile Højbjerg skal måske snart fodre Alexander Sørloth med sukkerbolde under Jose Mourinho i Tottenham.

Sørloth rygtes på det kraftigste til London-klubben, og Trabzonspors præsident bekræfter interessen fra engelsk side:

»Sørloth ønsker at skifte. Vi skal mødes med RB Leipzig og Tottenham – det gælder Crystal Palace og os. Begge klubber har ret til en transfer,« siger Ahmet Ağaoğlu til det tyrkiske medie Fanatik.

Alexanders Sørloth er lejet ud til Trabzonspor fra Crystal Palace. De har indgået en toårig lejeaftale med en købsoption fra næste sommer, så hvis en anden klub vil have fingrene i nordmanden, skal begge klubber involveres i forhandlingerne.

Tottenhams manager, Jose Mourinho, var efter nederlaget til Everton ikke meget for at indrømme interessen, men ville i samme ombæring heller ikke afvise noget:

»Jeg ønsker ikke at tale om spilleren, da han spiller i Trabzonspor, men hvis præsidenten har sagt det, så vil jeg heller ikke sige, at det ikke er sandt,« sagde han ifølge engelske Mirror.

Alexander Sørloth tog Superligaen med storm, da han i 17/18-sæsonen scorede 10 mål og lavede 8 assists i 19 kampe for FC Midtjylland. Han var kun i klubben i et halvt år, inden Crystal Palace satte sine kløer i ham og smed 75 millioner kroner på bordet, med yderligere 66 millioner i diverse bonusser.

Det blev dog ingen succes i det engelske for den norske angriber, da han hverken scorede eller assisterede i sine 16 Premier League-kampe for klubben. Han røg derfor videre til Trabzonspor sidste sommer, og i den seneste sæson snuppede han titlen som topscorer i den tyrkiske liga.

24 mål i 34 kampe har fået større klubber til at se sig varme på Sørloth, og et retur til det engelske lurer nu om hjørnet.