I Vendsyssel er det bestemt ikke glemt, at Glen Riddersholm efter kun to måneder som sportsdirektør afleverede en opsigelse.

Han havde skrevet under med Sønderjyske, som han nu er cheftræner for, og Riddersholm selv fortalte fredag inden klubbens første forårskamp, at hele forløbet havde været 'rent og ærligt'.

Men den udlægning er Vendsyssel FF's bestyrelsesformand, Jacob Andersen, ikke enig i.

»Det kan ikke blive mere urent og mere uærligt i forhold til det, der er sket, i og med manden har været aktivt jobsøgende siden 1. november. Jeg har kun hovedrysten tilovers over for sådan en udtalelse.«

Glen Riddersholm har siden nytår været cheftræner i superligaklubben Sønderjyske.
Glen Riddersholm har siden nytår været cheftræner i superligaklubben Sønderjyske. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Sådan lød det fra bestyrelsesformanden i mandagens udgave af Superliga XL. Jacob Andersen har da også tidligere fortalt til B.T., at Glen Riddersholms opsigelse kom bag på ham.

»Da vi ansatte ham med virkning fra 1. november, spurgte vi hårdt ind til, hvorvidt han fortsat havde trænerambitioner. Svaret var nej, og derfor turde vi ansætte ham,« siger Jacob Andersen.

Glen Riddersholm har fortalt, at der var en 'kattelem' i hans kontrakt, men det kan Jacob Andersen ikke genkende. Han fortæller dog, at der var et forhold i kontrakten, hvis Glen Riddersholm blev kontaktet af udenlandske klubber. Derudover var der ikke andre muligheder, fortæller Jacob Andersen om Glen Riddersholm, der var ansat på en funktionærkontrakt.

Juridisk har han ikke gjort noget forkert. Men det er heller ikke det, det handler om, fortæller Jacob Andersen i Superliga XL.

Glen Riddersholm træner SønderjyskE for første gang i Haderslev, mandag den 7. januar 2019. Glen Riddersholm blev i slutningen af oktober ansat som sportschef i Vendsyssel, men kort efter smuttede han til Sønderjyske for at blive cheftræner på ny. Her har han store ambitioner. Det skriver Ritzau, torsdag den 7. februar 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Glen Riddersholm træner SønderjyskE for første gang i Haderslev, mandag den 7. januar 2019. Glen Riddersholm blev i slutningen af oktober ansat som sportschef i Vendsyssel, men kort efter smuttede han til Sønderjyske for at blive cheftræner på ny. Her har han store ambitioner. Det skriver Ritzau, torsdag den 7. februar 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker
Vis mere

»Det drejer sig ikke om funktionærkontrakt eller forlænget opsigelse eller ej. Det her drejer sig om, at vi har at gøre med en mand, der har holdt en masse mennesker for nar og har ført nogle mennesker bag lyset. Det har med ordentlighed at gøre, og det synes jeg ikke, han har udvist i tilfældet her,« siger Jacob Andersen i programmet og fortsætter:

»Specielt ikke når man har fortsat med at være aktivt jobsøgende indenfor trænerfaget. Det var det, han bedyrede, han var færdig med. Det har ikke noget med funktionærkontrakt at gøre. Det har noget at gøre med, han ikke har talt sandt,« siger Jacob Andersen.

Glenn Riddersholm har tidligere sat ord på valget om at skifte Vendsyssel FF ud med Sønderjyske. Det handlede om at være tro mod sig selv, lød det.

»Jeg gav ikke op. Jeg er stolt af det arbejde, jeg nåede deroppe, og det tror jeg også, at mange vil anerkende. Men jeg var nødt til at være tro mod mig selv. Jeg jagter videre på den drøm, jeg har levet på i årevis. Så jeg er både glad og stolt af min beslutning. For den bunder i det, jeg tror på,« sagde Glen Riddersholm.