Humøret var i bund for FC Barcelonas stjerner efter lørdagens kamp ude mod Celta Vigo, som overraskende formåede at slippe fra opgøret mod topholdet med et point.

Kampen endte 2-2, og dermed har Barcelonas evige rivaler fra Real Madrid chancen for at overtage førstepladsen med en sejr søndag.

Luis Suarez scorede begge udeholdets mål, men alligevel er han utilfreds.

»Jeg er glad for at have været i stand til at hjælpe holdet med mine mål, men overordnet føler jeg mig vred og frustreret,« siger den uruguayanske angriber.

Celta Vigos spillere jubler over Iago Aspas' udligning i det 88. minut i lørdagens kamp mod FC Barcelona. Miguel Vidal/Reuters

Celta Vigo udlignede til 2-2 få minutter før tid. Det var anden gang i kampen, at det forsvarende mesterhold måtte se sig indhentet efter at have været foran.

»Vi har det, som om at vi har mistet to point, og der er mange ting, vi er nødt til at forbedre. Hvis vi vil blive i titelkampen, skal vi vinde alle kampe, og nu skal vi vente på, at Real Madrid smider point« siger Suarez, der sender en skjult stikpille til træner Quique Setién ifølge flere spanske medier:

»Det er op til trænerne at analyse på de her situationer. Vi giver alt inde på banen. og så har man følelsen af, at vi forærer en masse point væk på udebane. Det plejede vi ikke at gøre i de foregående sæsoner,« siger Suarez ifølge Sport.es.

Real Madrid kan med en sejr mod Espanol søndag sikre sig et forspring på to point til FC Barcelona i toppen af den spanske liga.

FC Barcelonas næste kamp er på papiret en af sæsonens sværeste, når ligaens nummer tre, Atlético Madrid, kommer på besøg onsdag.

Celta Vigo er nummer 16 i ligaen med en afstand på otte point til nedrykningsstregen.