Den franske storklub Paris Saint-Germain har ifølge B.T. Sports oplysninger været yderst interesserede i den danske landsholdsstjerne Nadia Nadim.

Klubbens interesse har været så stor, at der er blevet budt på angriberen flere gange.

Første bud kom, da begge klubber var i USA som optakt til sæsonen, og det sidste bud endte i omegnen af en million danske kroner, fortæller kilder til B.T. Sport.

Nadia Nadim i landskamp for Danmark.
Nadia Nadim i landskamp for Danmark. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Sidste bud blev lagt på bordet, da Nadia Nadim blev afvist at komme ud af sin kontrakt med Manchester City. Noget, den danske landsholdsangriber ellers ytrede, at hun ønskede, tilbage i juli i år.

Da det blev et nej fra den engelske lejr, skulle PSG ifølge B.T.s oplysninger have været interesset i det 17-årige danske stortalent Dajan Hashemi, som den franske storklub har holdt et vågent øje med.

Hun skiftede dog i midten af august til svenske Linköping FC.

B.T. Sport har været i kontakt med Nadia Nadims agent, Michael Kallbäck, der dog ikke vil kommentere på konkret interesse.

Nadia Nadim blev kåret som Årets Dansker 2017 af Berlingske den 5. december 2017.
Nadia Nadim blev kåret som Årets Dansker 2017 af Berlingske den 5. december 2017. Foto: Niels Ahlmann Olesen
Vis mere

»Jeg kan ikke tale om de klubber, der har været interesserede i Nadia, men ja, der har været tilbud, og Manchester City afviste dem. Men alt er okay, hun har en kontrakt med Manchester City, og de er hendes arbejdsgiver. Så da de gjorde det klart, de ville beholde hende, gjorde Nadia det klart, at hun vil respektere sin kontrakt og kæmpe hvert sekund for Manchester City. Hun er en vindertype, og jeg er sikker på, hun får en fantastisk sæson i England,« siger Michael Kallbäck til B.T. Sport.

Hvorvidt Dejan Hashemi var andetvalget efter Nadia Nadim, ønsker Michael Kallbäck, som også er agent for det 17-årige talent, ikke at kommentere på.

»Der var konkret interesse fra nogle af verdens bedste klubber i Europa og USA. Dajan tog den modne beslutning - i samarbejde med familien og os - om at det var for tidligt at tage ud i Europa eller rejse til USA,« siger Michael Kallbäck om skiftet til de forsvarende svenske mestre, som agenten kalder meget sjældent for en 17-årig.

Nadia Nadim - der altså fortsat spiller i Manchester City - er i disse dage i landsholdslejren, inden det går løs mod Kroatien og Sverige i VM-kvalifikationen.