Andreas Laudrup skal være far igen
Andreas Laudrup skal være far igen Foto: Scanpix

En ny Laudrup er på vej

På Instagram afslører Anderas Laudrup, at han igen skal være far. På billedet, som Michael Laudrups mellemste søn, Andreas Laudrup, har lagt ud, kan man således se hans søn sidde ved siden af et skilt, hvor der står ’Storebror – juli’

Andreas Laudrups nuværende søn vil til den tid være halvandet år gammel. Dermed bliver den kommende baby til juli også Michael Laudrups barnebarn nummer to.

SWEDEN SOCCER UEFA EUROPA LEAGUE QUALIFICATION

Andreas Laudrup har tidligere spillet fodbold. Han måtte dog indstille karrieren, da gigtsygdommen 'reaktiv artrit' gjorde det umuligt for ham at spille fodbold.

»Det har ikke været let at træffe beslutningen, men der var ingen vej udenom. Jeg har fået at vide, at hvis jeg ikke stopper med den træning og belastning, der er nødvendig for at spille elitefodbold, så vil jeg ikke være i stand til at lege med mine kommende børn i haven. Og så er der jo ikke så meget at være i tvivl om, vel,« sagde Andreas i sin tid til Politiken.

SWEDEN SOCCER UEFA EUROPA LEAGUE QUALIFICATION

Flere store begivenheder kommer til at ramme familien Laudrup i løbet af 2018. Blandt andet skal Michael Laudrups yngste barn, Rebecca Laudrup giftes.

'Godt nytår herfra Ho Chi Minh City. Mens alle andre forbedreder sig på at hoppe ned fra stolene, valgte Frederik her i formiddags at hoppe ned på knæ! Min nytårshat blev så lige til en ja-hat! Vi bobler af kærlighed og lykke - og der skal drikkes ekstra meget champagne i aften,' skrev hun på Instagram, da hun offentliggjorde, at hun skulle giftes.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.