Der har ikke været meget stjernestøv over Royston Drenthes liv de senere år som fodboldspiller.

Den tidligere Real Madrid-stjerne har nemlig været igennem en nedtur af de helt store både på og uden for banen.

Det skriver Aftonbladet.

Alt tydede ellers på, at den hollandske fodboldstjerne i 2007 gik en stor karriere i møde, da han skiftede til de spanske giganter og blev en del af det stjernespækkede mandskab.

Royston Drenthe under sit lejeophold i Everton i 2012.
Royston Drenthe under sit lejeophold i Everton i 2012. Foto: ANDREW YATES
Vis mere

Men sådan gik det langtfra, og nu kæmper den 33-årige fodboldspiller med at hive de sidste krampetrækninger ud af karrieren.

I den fjerdebedste række i Spanien har Royston Drenthe netop skrevet under med klubben Racing Murcia, hvor han allerede er blevet sendt på slankekur for at komme nærmere en startplads på holdet.

En træningsvideo, som er blevet lagt op på de sociale medier, vidner da også om, at den hollandske superstjerne ikke længere er i den samme fysiske forfatning, som da han indtog midtbanen i Real Madrid.

Du kan se videoen nederst i artiklen.

Royston Drenthe blev præsenteret som ny spiller i Racing Murcia i sidste uge.
Royston Drenthe blev præsenteret som ny spiller i Racing Murcia i sidste uge. Foto: Racing Murcia FC
Vis mere

Nedturen for Royston Drenthe begyndte allerede i 2009, da han blev buhet ud af egne fans i Madrid efter en sløj præstation mod Real Sociedad. Herefter gik det kun én vej for midtbanespilleren.

»Jeg er meget ked af det. Sådan noget har jeg aldrig prøvet før,« udtalte Drenthe dengang ifølge mediet.

De efterfølgende år blev han udlejet til flere klubber som eksempelvis engelske Everton og spanske Hercules. Men heller ikke her slog hollænderen igennem.

Noget, der efterfølgende sendte ham til både Rusland, Tyrkiet og De Forenede Arabiske Emirater for at få karrieren på ret køl.

Royston Drenthe fra sin tid i Hercules.
Royston Drenthe fra sin tid i Hercules. Foto: JOSEP LAGO
Vis mere

Det lykkedes dog langtfra, og derfor valgte han da også at droppe fodbolden for i stedet at satse på en karriere som rapper. En beslutning, der dog gjorde, at bankkontoen skrumpede ind, og i starten af december sidste år blev han derfor erklæret for personlig konkurs.

Det er dog ikke kun penge, der har været et stort problem for den hollandske superstjerne de senere år.

I løbet af karrieren har Royston Drenthe nemlig også kæmpet med at få kærligheden til at gå op, da han har fået hele syv børn med fire forskellige kvinder.

Racing Murcia bliver den tidligere hollandske landsholdsspillers tolvte klub i karrieren.