Corona-krisen skaber store problemer verden over. Det gør den også mellem et af fodboldverdenens tidligere stjernepar.

Den argentinske fodbdoldspiller Maxi Lopez raser nemlig mod sin eksone Wanda Nara, der i dag er i gift med Paris Saint-Germain-spilleren Mauro Icardi.

Det gør han i et opslag på Twitter.

'Du rejser til epicentret for smitte i Italien uden at tænke på konsekvenserne? Hvad er det, der foregår i dit hoved nu, hvor det vigtigste i verden er vores børns helbred,' lyder det i opslaget.

Mauro Icardi og Wanda Nara.
Mauro Icardi og Wanda Nara. Foto: DANIELE MASCOLO
Vis mere

Forholdet mellem Lopez og Nara var i forvejen noget betændt på grund af den famøse affære mellem Nara og Icardi, der i sidste endte ledte til parrets skilsmisse. Og nu lader relationen altså til kun at være blevet forværret.

Maxi Lopez og Wanda Nara var fra 2008 til 2013 gift og fik sammen tre børn, der nu er centrum for det raseri, Lopez ytrer mod sin ekskone.

'Du er mor til fem, men det virker ikke, som om du har indset det,' skriver Lopez yderligere i opslaget.

Wanda har ud over de tre børn med Lopez fået to børn med Mauro Icardi, som hun også agerer agent for.

Lopez greb til tasterne på de sociale medier, efter Wanda Nara på sin Instagram havde delt en række videoer og opslag fra Comosøen, der ligger i netop Lombardiet, som er særlig hårdt ramt af coronavirussen.

Trekantsdramaet mellem Lopez, Wanda og Icardi har tidligere fået den konsekvens, at Lopez ikke ser sine børn.

Det fortalte fodboldspilleren om tilbage i 2019.

Det var i sommer, at Mauro Icardi skiftede Inter ud Paris Saint-Germain, efter både han og Wanda Nara var kommet på kant med den italienske klub.