Der hersker en total omgang coronakaos i den spanske fodboldklub Fuenlabrada.

For klubben, der til daglig gør sig i den spanske Segunda División, har registreret hele 12 nye smittetilfælde, skriver klubben lørdag på sin hjemmeside.

Dermed er klubben oppe på i alt 28 smittede.

'Fuenlabrada ønsker at udtrykke vores dybeste smerter og bekymringer, efter den seneste række af test har vist 28 nye positive tilfælde,' skriver klubben.

Fuenlabradas spanske forsvarsspiller Chico Flores kommer ligesom resten af holdet ikke i kamp mandag mod Deportivo de la Coruña. Klubben har nemlig konstateret i alt 28 smittetilfælde. Det vides endnu ikke, om Chico Flores er blandt de smittede.
Fuenlabradas spanske forsvarsspiller Chico Flores kommer ligesom resten af holdet ikke i kamp mandag mod Deportivo de la Coruña. Klubben har nemlig konstateret i alt 28 smittetilfælde. Det vides endnu ikke, om Chico Flores er blandt de smittede. Foto: CABALAR
Vis mere

Fire af de nye tilfælde er i Madrid, og de har ikke været i kontakt med andre siden kampen mod Elche 17. juli, oplyser klubben.

'De øvrige otte nye tilfælde har været testet negative siden lørdag 18. juli, og på trods af at de har været isoleret på deres værelser i de seneste seks dage, er de alligevel blevet testet positive i dag,' skriver Fuenlabrada.

Klubben oplyser, at der blandt de 12 nye tilfælde er to personer med antistoffer, som allerede var blevet raskmeldte, men som altså nu på ny er blevet testet positive for covid-19.

De i alt 28 smittetilfælde kommer, kort inden Fuenlabrada var sat til at spille sæsonens sidste kamp mod Deportivo de la Coruña mandag. Kampen er dog blevet udskudt på endnu ubestemt tid som følge af de mange smittetilfælde.

Fuenlabrada ligger i øjeblikket på en ottendeplads efter 41 kampe. Klubben kan med en sejr i den udskudte kamp spille sig med i playoff om oprykning til La Liga.