Flytningen til Spanien betød også nogle ændringer i familien Kjærs hverdag.

Og det var ikke dem alle, Elina Gollert Kjær havde det lige let ved.

Det fortæller hun i det nyeste afsnit af 'Kærester med landsholdet,' lidt over et år efter, hun sammen med landsholdsstjernen Simon Kjær flyttede til det spanske sammen med børnene.

»Både Viggo og Milas er faldet bedre til i Sevilla, end jeg havde regnet med. Det er helt vildt nu, efter lidt over et år, hvor meget der er sket. Jeg er stolt over, at vi alle sammen er faldet til og rykket sammen,« siger Elina Gollert Kjær.

Foto: PETER POWELL
Vis mere

Familien har dog skullet vænne sig til en noget anderledes skolegang – i hvert fald sammenlignet med hvordan det blandt andet er i Danmark.

»De skal gå i skole fra 8.55 til 17. Jeg må kun hente dem før, hvis de skal til lægen eller sådan noget. Det havde jeg svært ved at acceptere i begyndelsen,« siger Elina Gollert Kjær. Reglerne på skolen er desuden strenge.

For klokken 8.55 lukker porten, og er drengene ikke mødt, skal de stå skoleret på rektors kontor og beklage, at de er kommet for sent.

Der er dog også kommet noget godt ud af de mange timer i den spanske skole. For allerede nu mestrer både Viggo og Milas sproget rigtig godt, fortæller den stolte mor, som fortsætter:

»Forleden ved stadion blev jeg stoppet af en politimand. Så ville jeg sige, at vi var sammen med bilen foran, og at han bare skulle lukke os ind sammen med den. Det siger jeg så på engelsk, og han ser bare sådan her ud,« siger Elina Gollert Kjær og viser, hvordan betjenten på ingen måde forstod, hvad hun sagde.

Men her kom den ene af sønnerne hende til undsætning. For sønnen Milas var hurtig til at sige, han ville hjælpe hende.

»Og så taler han spansk til politimanden. Så nikker politimanden til Milas og lukker os ind. Jeg var helt chokeret. Jeg var bare sådan 'Okay. Tak, Milas. Tak, tak,« med et stort – og stolt – grin.

Elina Gollert Kjær og Simon Kjær blev gift i 2017, og hun har tidligere fortalt, hvordan han overraskede hende i stor stil, da hun fyldte 30 år. Det kan du læse mere om her.