Rhian Brewster har humor.

Angriberen, der i øjeblikket spiller i Swansea på en lejeaftale fra Liverpool, fik i hvert fald mere end en til at trække på smilebåndet, da hans hold mødte Preston North End i den næstbedste engelske række, Championship.

Den kun 19-årige spiller fik tåen på bolden, inden han blev stoppet på kanten af modstandernes felt i en tvivlsom tackling fra en Preston-spiller. Brewster appellerede tydeligt for straffespark, men det fik han ikke. Til gengæld diskede han op med en mindeværdig reaktion på dommerens beslutning.

Du kan se den spøjse situation i videoen i toppen af artiklen.

Rhian Brewster spillede 88 minutter af kampen mod Preston North End og scorede Swanseas mål i en kamp, der sluttede 1-1. Foto: MOLLY DARLINGTON

Brewster fandt nemlig dommer Geoff Eltringhams kort liggende i græsset, og i protest mod det i hans øjne manglende straffespark tog han det i hånden, løb hen mod dommeren og viste ham det gule kort.

Swansea-spilleren havde et tydeligt smil på læben, da han gav advarslen til Eltringham, som sagtens forstod spillerens subtile drilleri.

Kortet blev afleveret til dommeren, der kvitterede med et venligt klap, inden opgøret kunne fortsætte igen.

Kampen mellem Swansea og Preston North End sluttede 1-1, og Brewster stod for det walisiske holds mål.