God tur i Grøften!

Kasper Schmeichel og holdkammeraterne hos Leicester City har fået søndagen fri til en lille julefest.

Og den danske landsholdsmålmand har taget resten af holdet, der ligger nummer to i Premier League, med i Tivoli i København.

Søndag eftermiddag er Leicester-spillerne ankommet til den julepyntede forlystelsespark i det centrale København, hvor den står på spas og løjer, god mad i Grøften – og formentlig en solid tår dansk humle.

James Maddison som 'Klokkeblomst' og Marc Albrighton som 'Peter Pan'.
James Maddison som 'Klokkeblomst' og Marc Albrighton som 'Peter Pan'. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Stormtrooperen, der ifølge B.T.s oplysninger er Kasper Schmeichel.
Stormtrooperen, der ifølge B.T.s oplysninger er Kasper Schmeichel. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

B.T. har fundet Leicester-spillerne i Tivoli, hvor de er klædt ud i alle mulige forskellige kostumer. James Maddison og Ricardo Pereira kan i hvert fald genkendes på billederne – og verdens bedste målmand i øjeblikket, Kasper Schmeichel, er naturligvis også med.

Ifølge B.T.s oplysninger er Kasper Schmeichel klædt ud som 'stormtrooper' fra Star Wars-universet, og det var ham, der gik først ind i Tivoli.

Med sig har Leicester-spillerne en række sikkerhedsvagter, der ikke har været tilfredse med, at det er blevet taget billeder af spillerne, da de ønskede at holde festen hemmelig. Kigger man rundt på Leicester-spillernes Instagram-profiler, er der heller ikke nogen, der har delt billeder fra København.

Hvis Leicester-spillere og en Tivoli-tur lyder bekendt i dine ører, så er du ikke galt på den.

Hamza Choudhury (tv.) og Ricardo Pereira (forrest).
Hamza Choudhury (tv.) og Ricardo Pereira (forrest). Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Woody og Super Mario er her også.
Woody og Super Mario er her også. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Leicester-spillerne tog samme tur i december 2015, hvor B.T. fandt flere af spillerne klædt ud som blandt andet Teenage Mutant Ninja Turtles. Det blev angiveligt en vældig dyr julebrandert, hvor de også endte i byen.

Hvis Leicester-spillerne skulle være en smule overtroiske, så lader en Tivoli-tur til at være et fremragende valg. Da Leicester-drengene i 2015 var i Tivoli, kunne de lade sig kåre som engelske mestre fem måneder senere.

På daværende tidspunkt lå Leicester selvsagt i toppen af Premier League, som de også gør i denne sæson på den nuværende andenplads. Lige nu står Leicester noteret for 29 point efter 13 kampe.

I 2015 havde Leicester 28 point efter samme antal kampe. Vi siger det bare. (Der havde Liverpool så ikke 37 point, som de har nu. Men alligevel.)

Udklædte Leicester City-spillere på besøg i Tivoli og Grøften.
Udklædte Leicester City-spillere på besøg i Tivoli og Grøften. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Foto: Nils Meilvang
Vis mere