Lyt til artiklen

Peter Schmeichel skal ikke lave vejrudsigten på TV2 eller Champions League igen. Hvis han skal lave tv, skal det være 'stort', forklarer hans agent, Mads Frederiksen.

Peter Schmeichel skal ikke på desperat job-jagt, efter hans kontrakt med TV2 udløb efter VM i fodbold. Som Premier League-ekspert for britisk tv, ambassadør for Manchester United og reklamefigur for Carlsberg og First Forsikring, har den tidligere landsholdsmålmand nok at rive i for tiden, forsikrer Mads Frederiksen.

Men hvis den lange dansker skal tilbage på de danske tv-skærme, skal det være med 'noget stort', forklarer han.

- Det skal være noget, han synes, er sjovt. Han skal jo ikke lave vejrudsigten på TV2, det skal være noget, han gerne vil, og som passer til ham.

- Det skal være fodbold, og noget der er interessant, ligesom VM. Noget stort - ligesom Champions League, som han har lavet før. Han skal ikke bare lave tv for at lave tv. Han har en masse arbejde og muligheder i forvejen, siger Mads Frederiksen.

Agenten fortæller, at landsholdsfodbold kunne være en mulighed for Peter Schmeichel, der også har været vært på quizprogrammet '1 mod 100' på TV3 og reality-showet 'Dirty Jobs' på Discovery Channel.

Og med landsholdsfodbold kan Peter Schmeichel i så fald komme tilbage til SBS/Discovery, der har købt rettighederne til Danmarks kvalifikationskampe til EM i 2016 og VM 2018. Hvis der kommer et tilbud derfra, vil Peter Schmeichel vurdere, om han har tiden og lysten til det.

Men har der været følere fra SBS?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Mads Frederiksen.

Hvad med Viasat og Champions League?

- Nu har han lavet Champions League i otte-ni år, så der har han ligesom udtjent sin værnepligt.

Så det har han ikke lyst til igen?

- Han har lavet det i rigtig mange år.