Kasper Schmeichel havde egentlig besluttet sig for ikke at følge med i den kamp, der kunne sikre ham og Leicester det engelske mesterskab tilbage i maj 2016.

Derfor var han taget ud og spise med familien, mens holdets skæbne blev afgjort i kampen mellem Chelsea og Tottenham, hvor sidstnævnte med et nederlag ville sende Premier League-trofæet i hænderne på den danske målmand og holdkammeraterne.

Middagen med familien gik dog ikke i ro og mag, da Kasper Schmeichel var et nervevrag, og derfor måtte familien afbryde middagen og tage hjem til deres bopæl lidt før planlagt.

Det fortæller Kasper Schmeichel i Peter Crouchs podcast ‘That Peter Crouch Podcast,’ der laves i samarbejde med BBC.

»I hele vores parløb med Tottenham havde jeg ikke set en eneste af deres kampe, så jeg besluttede at tage ud og spise middag med min kone og mine børn og forsøge at koncentrere mig om noget andet end den kamp,« siger Kasper Schmeichel i podcasten.

Det gik dog ikke som planlagt.

»Jeg var et nervevrag i restauranten, og min kone morede sig gevaldigt over det. Det var frygteligt, og vi endte med at tage hjem med en halv time tilbage af kampen. Ungerne blev lagt i seng, og min kone fortalte mig, at Tottenham førte 2-0, så jeg besluttede mig for, at jeg ligeså godt kunne se resten af kampen.«

Som bekendt fik Chelsea vendt det truende 2-0 nederlag til en 3-2 sejr, og Schmeichels Leicester vandt klubbens første mesterskab i Premier League.

Leicester med Premier League-trofæet.
Leicester med Premier League-trofæet. Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

»Jeg kan slet ikke beskrive det. Jeg fejrede det først med min familie, som jo har været med mig på hele min rejse, og derefter tog jeg hjem til Jamie Vardy, hvor mange af gutterne havde samlet sig,« siger Schmeichel.

Her fejrede Leicester-spillerne mesterskabet i stor stil, og senere tog de ind til byen.

Den fik ikke for lidt den aften, og Schmeichel fortæller, at Vardy nogle dage senere måtte efterlyse ejeren til en bil, der holdt i hans indkørsel.

»Vardy sendte efter fire-fem dage nogle billeder inde i vores gruppe og spurgte, hvem af os, der ejede den her bil, der holdt i hans indkørsel, fordi ingen havde hentet den.«