Han behøvede slet ikke at sige noget. Det var tydeligt, at skuffelsen sad dybt i ham.

For da FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, mødte pressen umiddelbart efter mandagens nederlag til Brøndby i Parken, var han stadig en smule rystet over det, der lige var sket.

»Det er helt uacceptabelt. Det kommer vi ikke uden om. De to mål, vi indkasserer... ja, det er lidt rystende, må jeg sige,« lød det fra FCK-bossen.

For med et sejrsmål i overtiden løb ærkerivalerne nemlig med alle tre point, og dermed fik københavnerne en katastrofal start på mesterskabsspillet.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

En start, som Jacob Neestrup da også begræder.

»Vi bliver alt for passive. Vi er klart bedst, og vi skaber mange store chancer. Men når kampen spidser til, så indkasserer vi to mål, som er ekstremt mangel på opmærksomhed og tilstedeværelse,« sagde han efter kampen og fortsatte:

»Uanset, hvor god eller dårlig man er, så kan man ikke indkassere sådan to mål. Det er det, der afgør kampen. Sådan noget skal simpelthen løses perfekt. Så det gør ondt lige nu...«

Med mandagens nederlag er FCK hele fem point efter Brøndby, som har indtaget førstepladsen.

Og med kun ni kampe tilbage af sæsonen svinder københavnernes mulighed for at genvinde mesterskabet længere og længere væk.

»Statistisk er mulighederne for at blive mestre blevet mindre. Følelsen, vi står med lige nu, er hård. For alle spillerne, mig og dem, der holder med FCK. Det bliver en hård uge, og det er sådan, det er, når man taber et derby,« lød det videre fra Jacob Neestrup.

På trods af nederlaget tror han dog stadig på, at guldet ender i hovedstaden.

Også selv om drømmen led et gevaldigt knæk.

»Min tro på guld er intakt, men det er da klart, at den får et nyk ned, når man står her (efter kampen, red.). Der er længere vej op nu. Sådan er det jo,« afsluttede han.

FC København tabte mandagens derby med 1-2, da Sean Klaiber sendte alle tre point til Vestegnen i overtiden.

Du kan læse B.T.s karakterer fra opgøret LIGE HER.