Det var en Rooney-fan, der gav Coleen Rooney, Wayne Rooneys kone, idéen til, hvordan hun kunne finde ud af, hvem der havde solgt historier om hende.

Han foreslog hende nemlig en klasissk taktik til at finde ud af, hvem der sladrer.

Fortæl forskellige falske historier til de mistænkte og se, hvilken af historierne der spreder sig. Så har du fanget den mistænkte på fersk gerning. Og det var næsten præcist det, Coleen Rooney gjorde, skriver The Sun.

Coleen Rooney er gift med den højprofilerede engelske fodboldspiller Wayne Rooney og er en såkaldt WAG – en kvinde, der er gift med en højprofileret sportsudøver, som ofte lever et liv i sus og dus.

Wayne og Coleen Rooney
Wayne og Coleen Rooney Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Men der har altså været torne i paradiset hos Coleen Rooney, for hun har oplevet, at flere private historier om hende selv, hendes familie og venner er blevet sendt til den britiske tabloidavis The Sun, der også selv har skrevet om sagen.

Vel at mærke uden Coleen Rooneys vidende og samtykke.

Nu har hun så valgt at fremlægge et større detektivarbejde og afsløre, hvem der angiveligt har solgt historier om hende. Og det er her, det bliver rigtig spændende.

Der er nemlig tale om en anden WAG, nemlig Rebekah Vardy, en nu tidligere god veninde, der er gift med fodboldspilleren Jamie Vardy, og som er gravid med sit femte barn og derfor bestemt ikke byder dramaet velkommen.

Jamie og Rebekah Vardy.
Jamie og Rebekah Vardy. Foto: Carl Recine
Vis mere

Men lad os først se på, hvad Coleen Rooney egentlig gjorde for at optrevle, hvem der har delt historier om hende gennem flere år.

Hun havde allerede en mistanke, men havde brug for beviser. Derfor lavede hun en snedig finte på Instagram, formentlig inspireret af Rooney-fanen – der nu i sin biografi på Twitter skriver, at han er 'detektiven, der løste Coleen Rooney vs. Rebekah Vardy-sagen'.

'Jeg blokerede alle fra at se mine 'stories' bortset fra EN person. Gennem de sidste fem måneder har jeg delt flere falske historier for at se, om de fandt vej til The Sun. Og ved I hvad, det gjorde de!,' skriver Coleen Rooney og lister flere af de falske historier.

Spændingen bygger sig op i løbet af det lange opslag, som Coleen Rooney tilsyneladende har delt på Twitter uden at konfrontere Rebekah Vardy med anklagerne først.

'Jeg har gemt og screenshottet alle de originale 'stories', som klart og tydeligt viser, at blot en person har set dem. Det er … Rebekah Vardys konto.'

Vardy tog lynhurtigt til genmæle og har afvist alle anklager om, at det skulle være hende, der har delt informationerne.

Coleen Rooneys bombe af et opslag har tydeligvis ødelagt venskabet mellem de to kvinder, men har også medført en lang række sjove kommentarer til dramaet.

Det britiske og irske Netflix skrev blandt andet kort og godt: 'Vi bliver nødt til at lave en dokumentar om det her, gør vi ikke?'