For knap et år siden blev Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez forældre endnu engang.

Men vejen dertil var hård og lang afslører hun i sin dokumentar.

»Hver gang jeg tog til gynækolog om aftenen, havde jeg mareridt, jeg var bekymret for, hvordan de lå, hvordan fødslen ville blive, om det ville ende i kejsersnit.«

Sådan fortæller i Georgina i anden sæson af 'Soy Georgina', der har premiere på fredag, skriver The Sun.

»Jeg var meget bange for hver scanning. Jeg var meget anspændt, for jeg aborterede tre gange (inden seneste graviditet, red.), og jeg kom hjem helt ødelagt.«

Det var i starten af 2022, Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez kunne afsløre, at de ventede tvillinger.

Datteren Bella Esmeralda kom til verden i april samme år, hvor parret desværre måtte dele den hjerteskærende nyhed, at drengen, som de gav navnet Angel, ikke overlevede.

Parret har sammen datteren Alana på tre år, og Cristiano Ronaldo har sønnen Cristiano Junior på 12 samt de fire-årige tvillinger Eva og Mateo, og efter fødslen af den lille pige var de ikke helt klar til at fortælle sandheden til de andre børn, fortæller Georgina Rodriguez.

»De blev født påskemandag. Det øjeblik du bare har ventet på kommer, og dit hjerte går i stå. Bella blev født stærk og rask, men en del af mit hjerte blev knust. Du spørger dig selv, hvordan du skal komme videre. Jeg var ikke klar til at acceptere eller anerkende, hvad der var sket, og jeg var ikke klar til at fortælle det til mine børn,« forklarer hun.

Fordi hun stadig havde en bule på maven, fortalte de i første omgang børnene, at den lille dreng stadig var derinde og ville komme til verden senere.

Efter nogle dage fortalte Cristiano Ronaldo dem så, at 'Angel var i himlen'.

Noget, Cristiano Ronaldo også tidligere har fortalt om i et stort interview med Piers Morgan. I samme interview langede han kraftigt ud efter Manchester United, der efterfølgende opsagde kontrakten med ham.