»Velkommen til Nice!«

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel havde ikke været længe i sin nye klub og by, da han fik et opkald, han nok aldrig havde regnet med.

Og det er i det hele taget de færreste, der bliver budt velkommen til sin nye hjemby af en superstjerne af den kaliber, som Schmeichel blev det.

Det fortæller han i Viaplay-programmet 'All Exclusive'.

Det var ikke hvem som helst, der bød Schmeichel velkommen til Nice.
Det var ikke hvem som helst, der bød Schmeichel velkommen til Nice. Foto: SEBASTIEN NOGIER
Vis mere

»Jeg havde været i Nice i to uger, da jeg fik en sms af vores sportschef, som sagde, at et nummer ville ringe til mig, og at jeg skulle tage den,« fortæller han til Casper Christensen.

»Selvfølgelig missede jeg opkaldet, fordi jeg stod og betalte for et eller andet.«

Landsholdsstjernen ringede tilbage, så hurtigt han kunne.

»Så var det en kvinde, der svarede på fransk. 'Du har ringet', sagde jeg. Ja, det var mr. Elton. Og så gik der fem sekunder, så var Elton John i telefonen,« lyder det begejstret fra Schmeichel.

Den legendariske musiker havde en helt særlig plan med opkaldet.

»Han inviterede os til frokost hjemme hos ham. Han ville byde os velkommen til Nice.«

»Han er jo kæmpe fodboldfan. Han sagde, at han har boet her i mange år, og han ved, hvordan det er at komme et nyt sted hen. Han ville byde os velkommen, og hvis der var noget, han kunne hjælpe med.«

»Det var utroligt, at han tog sig tiden til det,« fortæller Kasper Schmeichel.

Elton John var i årevis formand og direktør i den engelske klub Watford, der i 2014 valgte at navngive en tribune på hjemmebanen Vicarage Road efter den ikoniske sanger.

Kasper Schmeichel har været genstand for drama i sin franske klub, hvor den danske stjerne ifølge L'Équipe 'gør, hvad han vil'. Du kan læse hele den historie HER.

Hele programmet med Kasper Schmeichel kan ses på Viaplay og på TV3 torsdag 1. juni.