Rygterne har været der i månedsvis, og nu er det så officielt. Sergio Agüero skifter fra Manchester City til FC Barcelona.

Det skriver den spanske storklub på klubbens hjemmeside. Den argentinske stjerne har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Den tidligere Manchester City-måltyv bliver dermed direkte konkurrent med Martin Braithwaite i Barcelonas angreb – og holdkammerat med selveste Lionel Messi.

Sergio Agüero begynder i sin nye klub 1. juli, når kontrakten med Manchester City udløber. Han har scoret mål på samlebånd i England siden sommeren 2011.

Foto: CARL RECINE
Vis mere

Den 32-årige verdensstjerne har erfaring med La Liga, da han spillede hos Atlético Madrid fra 2006 til 2010. Han bliver præsenteret mandag aften i Spanien, hvor han vil skrive kontrakten under.

Sergio Agüero får en frikøbsklausul med i sin nye kontrakt, og den lyder på cirka 700 millioner danske kroner.

Argentineren har scoret mere end 260 mål for Manchester City, og han har vundet alt med den engelske storklub udover Champions League.

Det fik han muligheden for lørdag aften, men her tabte Pep Guardiolas tropper finalen til Andreas Christensen og Chelsea med 0-1. Angriberen fik cirka 15 minutter på banen.