Lyt til artiklen

Den danske U21-landsholdsspiller Joachim Andersen forlænger sin kontrakt med italienske Sampdoria.

Som B.T. kunne fortælle tidligere på dagen, torsdag, forlænger det danske talent med den italienske Serie A-klub på trods af stor interesse fra flere klubber.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor det berettes, at parterne nu har kontrakt med hinanden frem til juni 2022.

Joachim Andersen kom til Sampdoria i 2017 fra hollandske Twente, og forsvarsspilleren er i denne sæson noteret for spilletid i samtlige kampe i Serie A for Sampdoria, mens han også har spillet en pokalkamp for det italienske hold.

Kontraktforlængelsen bekræftes også i en pressemeddelelse fra kommunikationsfirmaet Geelmuyden Kiese.

»Jeg er rigtig glad for at være i Sampdoria, hvor jeg føler, at jeg hele tiden udvikler mig. Og med kontraktforlængelsen kommer der ro på efter nogle uger med masser af spekulationer.«

»Jeg nyder at have trænerens tillid, og den nye kontrakt viser da også, at klubben virkelig tror på mig. Nu ser jeg frem til at udvikle mig endnu mere som spiller i Serie A, som virkelig er en liga på vej frem,« citeres Joachim Andersen for i pressemeddelelsen.

I alt har han spillet 20 kampe for klubben siden skiftet fra Twente.

Han har tidligere været en del af FC Midtjyllands ungdomsafdeling, indtil han skiftede til hollandsk fodbold i 2013 og fik debut i Æresdivisionen som 18-årig.

Joachim Andersen er i engelske og italienske medier i de seneste dage blevet kædet samme med interesse fra flere europæiske klubber.

Sampdoria ligger nummer 11 i Serie A med 15 point i 11 kampe.

/ritzau/