Lyt til artiklen

Joachim Andersen er en af de varmeste danske fodboldspillere for tiden. Og det får han nu at mærke på bankbogen med en kontraktforlængelse og en voldsom lønstigning i Sampdoria.

Der har ifølge B.T. Sports oplysninger været mere end almindelig interesse for den 22-årige midterforsvarer med en fortid i blandt andet FC Midtjylland og Twente.

Udenlandske medier har tidligere skrevet om Tottenhams flirt med danskeren, men foruden den engelske storklub har også Juventus og Inter ifølge B.T. Sports oplysninger meddelt deres interesse i Joachim Andersen.

Det har fået Sampdoria til at reagere med en kontraktforlængelse, der firedobler Joachim Andersens løn, så han nu tjener i omegnen af 1,8 millioner euro netto om året - eller hvad der svarer til 13,5 mio. kroner efter skat.

Dermed vil Joachim Andersen være bundet til Sampdoria i et år mere, så hans kontrakt nu udløber i sommeren 2022.

Hvis Sampdoria da kan holde på danskeren så længe.

For kontraktforlængelsen sker som følge af den store interesse for danskeren, der i Serie A har spillet samtlige 11 kampe i sæsonen for Sampdoria og imponeret i midterforsvaret.

Og det har altså fået såvel Tottenham som Juventus og Inter til at lægge følere ud. Alle tre klubber har tilkendegivet deres vilje til at hente Joachim Andersen til spillerens bagland.

De kan nu se, at danskeren har kontrakt med italienerne i treethalvt år endnu. Men om det også betyder, at Joachim Andersen bliver hos Sampdoria indtil 2022, vil tiden vise.