Maurizio Sarri blev søndag præsenteret som ny træner i Juventus, og den ansættelse gør Christian Eriksen varm hos ’Den gamle dame’.

Eller rettere endnu mere varm.

For Juventus er tidligere blevet meldt interesseret i den danske stjerne, og Maurizio Sarri kommer ifølge engelske The Telegraph til Torino-klubben med en ønskeseddel, hvor Eriksen står højt placeret.

Tilbage i november, da Sarri var Chelsea-manager, lagde han da heller ikke skjul på sin begejstring for Eriksen.

»Selvfølgelig er Harry Kane den bedste engelske angriber for tiden. Han er en meget vigtig spiller. Men hvis jeg skal nævne en anden spiller, jeg rigtig godt kan lide, så er det Eriksen.«

»Han er i stand til at spille på midtbanen og samtidig score otte eller ni mål i hver sæson. Jeg synes, at han er en meget vigtig spiller. Jeg kan virkelig godt lide ham,« sagde Maurizio Sarri dengang forud for en Premier League-kamp mellem Tottenham og Chelsea.

Men Eriksen må dog finde sig i at være plan B i den italienske storklub.

Kuriøst nok er det Paul Pogba, som Juventus og Sarri foretrækker frem for Eriksen – akkurat som tilfældet ifølge flere medier er det i Real Madrid, hvor danskeren angiveligt er en form for nødplan, hvis ’Mission Pogba’ mislykkes for den spanske kongeklub.

Dermed kan noget altså tyde på, at Eriksen må afvente og se, hvad der sker med Paul Pogba, før han selv får en afklaring på sin fremtid.

Danskeren har et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, men han har meddelt, at han gerne vil prøve noget nyt i næste sæson.

Selvom Eriksen blot har et år tilbage af sin kontrakt, forlanger Tottenham dog stadig en høj pris.

Ifølge The Telegraph har Tottenham-boss Daniel Levy sat to forskellige priser på Eriksen. Hvis en engelsk rival vil købe danskeren, koster han 1,08 mia. kr., mens ikke-engelske klubber kan ’nøjes’ med 670 mio. kr.