Ole Gunnar Solskjær frygter ikke en fyreseddel. Siger han.

»Jeg har det fint. Ingen problemer,« lyder det fra Manchester United-manageren:

»Nogle gange griner jeg bare, når jeg læser historier om, hvad jeg skulle have sagt. I det mindste ved jeg, at det er opdigtede, åbenlyse løgne.«

Nordmanden reagerer nu på vedvarende rygter om, at han skulle være fyringstruet i Premier League-klubben. Det sker ifølge Standard og Independent på et pressemøde op til onsdagens ligabrag mod Tottenham.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United spillede seneste uafgjort mod oprykkerholdet Aston Villa i weekenden.
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United spillede seneste uafgjort mod oprykkerholdet Aston Villa i weekenden. Foto: PETER POWELL
Vis mere

Og sæderne sidder da også lige nu løst i de engelske topklubber. Inden for de seneste to uger er hele tre managere blevet fyret i Premier League: Mauricio Pochettino (Tottenham), Unai Emery (Arsenal) og Quique Sanchez Flores (Watford).

»Det er den tid på året, og det er aldrig rart at se kollegaer miste deres job, tre på meget kort tid,« konstaterer Ole Gunnar Solskjær:

»Men nej, det gør mig ikke mere bekymret. Jeg fokuserer bare på mit job og på at gøre det så godt som muligt: Kigge frem mod næste kamp, kigge på langtidsplanlægningen, planlægge ting med bestyrelsen.«

Ole Gunnar Solskjær har været manager i Manchester United i knap et år, og efter en forrygende indledende succes, er det blevet hverdag:

  • Da forgængeren, Jose Mourinho, i december sidste år blev fyret, havde Manchester United under portguiserens ledelse hentet 26 point i de første 17 kampe.
  • I denne sæson med nordmanden som manager har Manchester United indtil videre hentet 18 point for 14 kampe - det kan altså maksimalt blive til 27 point for 17 kampe.

De tre kommende modstandere ser endda ikke helt lette ud: Her venter Tottenham (og Jose Mourinho), Manchester City og Everton.

Ole Gunnar Solskjær slår videre fast, at han taler med bestyrelsen 'et par gange om ugen' og har gjort det løbende hele året. Så på den led er alt, som det plejer, understreger han.

Og så erkender den norske manager på pressemødet, at han ikke er tilfreds med, hvordan sæsonen hidtil er forløbet. Eksempelvis mener han, at der har været for mange uafgjorte kampe.

»Det er et spil om marginaler. Nogle gange har man heldet med sig, og andre gange har man ikke - men det gør mig ikke mere bekymret over, at det er december,« fastslår nordmanden.