Det er tre til fire år siden, at den skandaleombruste fodboldspiller Nicki Bille mødte Nikita Klæstrup.

Onsdag havde serien om den danske fodboldspiller premiere på TV 2 Play, som du kan læse mere om her.

Den er Nikita Klæstrup tilrettelægger på, og i forbindelse med premieren løfter hun sløret for, hvordan deres venskab startede for år tilbage.

»Vi kom lidt i samme bymiljø og havde mange af de samme venner. Han skrev noget til mig på Instagram på et tidspunkt, det var noget komplet latterligt,« siger Nikita Klæstrup og fortæller, hvad den nu 32-årige mand rent faktisk skrev.

Nikita Klæstrup er ved at uddanne sig som tilrettelægger og har været med til at lave serien om Nicki Bille. Her ses hun ved Københavns Byret, torsdag den 25. april 2019, hvor Nicki Bille var tiltalt for at have truet en person med et luft- og fjedervåben og for at transportere våbnet på uforsvarlig vis. Derudover gik anklagerne på, at Bille havde været i besiddelse af cirka et kvart gram kokain, slået en dørmand med knytnæve og truet en sygeplejerske med vold.
Nikita Klæstrup er ved at uddanne sig som tilrettelægger og har været med til at lave serien om Nicki Bille. Her ses hun ved Københavns Byret, torsdag den 25. april 2019, hvor Nicki Bille var tiltalt for at have truet en person med et luft- og fjedervåben og for at transportere våbnet på uforsvarlig vis. Derudover gik anklagerne på, at Bille havde været i besiddelse af cirka et kvart gram kokain, slået en dørmand med knytnæve og truet en sygeplejerske med vold. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det var noget i retning af: 'Hvis vi skulle lege 'Star Wars' og kæmpe med lyssværd, hvad farve skulle dit lyssværd så være?' Det syntes jeg bare var enorm sjovt, og jeg syntes, at han virkede som en cool type. Ham ville jeg gerne være venner med. Og så har vi været venner siden.«

Tv-serien på TV 2 Play går helt tæt på det seneste år af fodboldspillerens liv, hvor druk og stoffer, en voldssag, trusler og en skudepsiode, der kunne have kostet ham livet, har stjålet overskrifter.

»Han er enormt sjov og helt naturligt festens midtpunkt. Der er en masse sider af ham, som man ikke ser i medierne. Han er enormt reflekteret, han er omsorgsfuld, det er blandt andet nogle af de sider, som vi gerne vil have frem,« siger Nikita Klæstrup om Nicki Bille.

»Når jeg før i tiden har nævnt over for folk, at jeg var venner med ham, har jeg godt kunnet mærke, at folk automatisk er skeptiske. Det er jo naturligt, for han lægger heller ikke skjul på, at han har været ude i en masse uheldige sager. Men der er bare så meget mere til ham end kun det.«