Nicki Billes agent, Nikola Juric, tror ikke på, at der er en plads i professionel fodbold til Nicki Bille.

Ikke hvis han bliver dømt for de uroligheder, han blev anholdt for mandag eftermiddag i København.

»Viser det sig at være sandt, det I og de andre skriver, så tror jeg, at hans karriere er slut. Alt andet ville overraske mig meget,« siger Nikola Juric til B.T.

Mandag aften kom det frem, at Nicki Bille var blevet anholdt og sigtet af politiet for en episode på åben gade i København, hvor han eller en anden i hans selskab - ifølge B.T.s oplysninger - skulle have truet en tredje person med en luftpistol.

Nikola Juric siger, at han intet ved om sagen. At han endnu ikke har snakket med hovedpersonen selv, som mandag aften fik en direkte fyreseddel af sin nuværende arbejdsgiver, Lyngby Boldklub:

'Vi kan på nuværende tidspunkt konstatere, at Nicki Bille har forbrudt sig mod klubbens værdier, etik og moral i en sådan grad, at det er uforeneligt med at repræsentere Lyngby Boldklub. Grænsen er langt overskredet – og det får naturligvis en konsekvens,' skriver Lyngby Boldklub i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Selvom Nikola Juric i adskillige år har været Nicki Billes agent og indtil videre har stået last og brast med ham, når den flamboyante angriber har rodet sig ud i problemer uden for kridtstregerne, forstår han udmærket Lyngbys beslutning:

»Sagen er klokkeklar. Har han gjort det her, er der ikke nogen fremtid Lyngby. Absolut ikke. Man ligger, som man har redt,« siger Nikola Juric, der altså kun spår Nicki Bille en fremtid i dansk seriebold, hvis anklagerne viser sig at være sandfærdige.

»Jeg kan ikke se, at det kan blive til andet end hyggefodbold. Ellers må han jo finde sig et normalt arbejde. Ligesom alle andre,« lyder det fra den nuværende agent. I hvert fald lidt endnu.

»Jeg håber snart at få noget at vide, men hvis det her er rigtigt, så har Nicki brug for professionel hjælp. Så er det her nødråbet om hjælp. Så er han derude, hvor jeg ikke kan hjælpe længere. Der er brug for en anden ekspertise,« siger Nikola Juric til B.T.

Lyngby Boldklub har indkaldt Nikola Juric til et møde om deres fælles 'enfant terrible'. Om Nicki Bille også deltager i det møde, kan agenten ikke sige noget om:

»Jeg skal i hvert fald meget snart snakke med dem. Og jeg tænker da, at vi godt kan snakke om de her ting, uden at han (Nicki Bille, red.) er der.«