Lyt til artiklen

Nicki Bille er havnet i en ny, kedelig sag. Denne gang er den danske fodboldspiller blevet anholdt på åben gade i København.

TV3 Sport kunne som de første afsløre, at Lyngby-spilleren mandag blev anholdt, og Lyngby-træner Mark Strudal bekræfter nu anholdelsen over for B.T.

»Jeg har fået bekræftet, at der er sket en anholdelse, og at Nicki (Bille, red.) skulle være med i den anholdelse med en gruppe af personer. Det er det eneste, jeg ved,« siger Lyngby-træneren.

Ifølge B.T.s oplysninger skulle Nicki Bille have truet en mand med en luftpistol, og det skulle være det, der har ført til anholdelsen.

Københavns Politi vil ikke bekræfte, at der skulle være tale om Nicki Bille, men man bekræfter, at der har været en episode med en mand, der er blevet anholdt for at true en anden person mandag.

»Jeg kan bekræfte, at vi har været nede til en hændelse, hvor der har været noget uorden og noget tumult mellem nogle mennesker. Vi har været nede og håndtere det, og vi har i den forbindelse anholdt en person. Du refererer til en pistol. Og i den hændelse, jeg refererer til, er der tale om en luftpistol. Så det er ikke noget, som befolkningen skal frygte for. Den er ikke farlig. Og vi har selvfølgelig sikret den,« siger vagtchef Kristian Rohdin fra Københavns Politi til B.T.

Nicki Bille har tidligere været indblandet i uheldige sager uden for banen.

I juni blev Nicki Bille dømt for vold og usædelig opførsel i Monaco.

Da han blev anholdt i Monaco, var Nicki Bille i besiddelse af kokain, og politiet fandt også en videooptagelse af et blowjob på angriberens telefon.

Forseelserne kostede Bille en måned i fængsel.

Så galt gik det ikke fire år tidligere, da Nicki Bille blev idømt 60 dages betinget fængsel for at have udøvet vold mod en tjenestemand i funktion, da han blandt andet bed en betjent i armen.

Opdateres...