Fodboldspilleren Nicki Bille var natten til lørdag involveret i en voldsepisode i København under en bytur ifølge flere øjenvidner.

Sammen med flere andre ville Nicki Bille ind på natklubben RUMORS - tidligere Level - i indre by, og på et tidspunkt slog han en dørmand i hovedet ifølge flere vidner. Ét af dem var Michael Hansen, der er ejer af MM Hansen Vagtservice. Han er chef for den dørmand, som episoden udspillede sig omkring, og han fortæller, han selv så episoden.

»Han (Bille, red.) kommer hen til mig sammen med en anden høj gut. Her fortæller jeg ham, at det er udgangen, han står ved. Og at han skulle gå over til den modsatte side for at komme ind. Man kunne se på ham, at han var ude på ballade. Den var gal,« siger Michael Hansen.

Ved du noget om sagen? Kontakt B.T. på 1929@bt.dk

Nicki Bille har tidligere spillet for Esbjerg i Superligaen.
Nicki Bille har tidligere spillet for Esbjerg i Superligaen. Foto: Claus Fisker
Vis mere

»Min kollega, der står på den anden side, snakker så kort med ham om hans fodboldkarriere. Så går han rundt om og hen til min kollega meget aggressivt, og min kollega når ikke at sige noget, før han (Bille, red.) giver ham tre slag i ansigtet,« fortæller Michael Hansen.

Slagene fik dørmanden til at falde, og efterfølgende stak fodboldspilleren af ifølge Michael Hansen.

»Min kollega vælter bagover og slår hovedet ned i asfalten. Vi sætter så efter ham, og min anden kollega når frem til ham nede ved Strøget. Her har han et slags kort, der laves om til en kniv, som han kører frem og tilbage mod min kollega,« fortæller Michael Hansen.

Efterfølgende stødte en dørmand fra en anden bar til for at hjælpe. Den dørmand var Kenneth Jerkel. Han forklarer til B.T., at han pludselig kunne se nogle mænd, der løb forbi Max Burger ved Gammel Torv med en dørmand i hælene.

Efterfølgende kunne Kenneth Jerkel se, hvordan manden – som viste sig at være Nicki Bille – begyndte at ’småbokse med kollegaen’, og det fik Kenneth Jerkel til at løbe derover for at hjælpe.

Her begyndte Nicki Bille også ifølge Kenneth Jerkel at true dørmændene, inden han løb væk, og efter episoden fik Kenneth Jerkel fortalt, hvad der var sket forinden.

»De har stået i døren ved Level (nu RUMORS, red.), og så har han åbenbart slået en af dørmændene i hovedet, og så er han stukket af,« siger Kenneth Jerkel, der afgav forklaring til politiet tidligere lørdag.

Michael Hansen fortæller, at politiet ankom til stedet, hvor de ifølge ham så video af Nicki Bille og hele episoden.

Nicki Bille har lige nu ikke nogen fodboldklub.
Nicki Bille har lige nu ikke nogen fodboldklub. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

B.T. Sport har været i kontakt med Københavns Politi, der dog ikke kan bekræfte konkrete navne.

»Der har været en del voldsepisoder i København i nat. Det kan jeg bekræfte. Der er en anmeldelse fra det område omkring klokken 3 i nat (Nørregade/Gammeltorv, red.),« siger vagtchef Michael Andersen.

Dørmanden, der blev ramt af slagene, måtte efterfølgende sendes på skadestuen.

»Han fik konstateret en hjernerystelse. Han var væk i næsten 20 sekunder. Han var jo slet ikke forberedt, og det skete helt umotiveret,« fortæller Michael Hansen.

Nicki Bille er tidligere blevet dømt i retten. Her i 2014, hvor han fik en betinget fængselsdom på 60 dage. Han blev også idømt 80 timers samfundstjeneste. Dette var resultatet af en bytur i København sidste år, som endte med en dramatisk anholdelse, efter Bille havde råbt op, sparket til en cykel og en parkeringsautomat og gjort modstand mod politiets anholdelse.
Nicki Bille er tidligere blevet dømt i retten. Her i 2014, hvor han fik en betinget fængselsdom på 60 dage. Han blev også idømt 80 timers samfundstjeneste. Dette var resultatet af en bytur i København sidste år, som endte med en dramatisk anholdelse, efter Bille havde råbt op, sparket til en cykel og en parkeringsautomat og gjort modstand mod politiets anholdelse. Foto: Simon Skipper
Vis mere

B.T. Sport har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Nicki Bille. B.T. Sport har også været i kontakt med Nicki Billes tidligere agent, Nikola Juric, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Det er ikke første gang i år, at Nicki Bille har været involveret i en sag. Tilbage i oktober blev han fyret i Lyngby Boldklub, efter han blev anholdt for at have truet en person med en luftpistol i indre København.

Den sjællandske klub havde givet Nicki Bille en chance, efter han i sommer var fængslet i Monaco for vold og usædelig opførsel. En bytur endte med, at Nicki Bille skubbede en kvinde i ryggen på en aften, hvor han tidligere blev tilbageholdt af politiet for at være i besiddelse af kokain.

Episoden kostede ham 30 dage bag tremmer, og efterfølgende forklarede hans agent, at fodboldspilleren var blevet snydt. Han havde fået stukket kokain i hånden, og efterfølgende fremprovokerede kvinden situationen. Det var dog svært for Nicki Bille at forklare, hvad der var sket, da han var fuld.

»Han var påvirket af alkohol den aften og er ikke bevidst om præcis, hvad der er sket. Og når der så kommer de anklager, så er det jo ligemeget, hvad han siger, når han har kokain på sig. Så er den ikke så meget længere,« sagde Nikola Juric dengang til B.T. Sport.